abonnementer-gave-far-mor-min

Imens jeg sad og skrev det her indlæg, tænkte jeg på, at de her abonnementer sammen med gaven, faktisk egner sig rigtig fint som gave – jeg ville snildt kunne købe en omgang Illustreret Videnskab til min far – og gaven er jo bare en bonus. 

Er du ligesom jeg, ret stor tilhænger af, at bruge eftermiddagen i sofaen eller på terrassen med det nyeste magasin fra Bo Bedre, Aktiv Træning, I FORM, Illustreret Videskab mv., så kan jeg prise dig med, at du lige her på siden, kan finde nogle gode tilbud på abonnenter med den ene form for tilbud.

Jeg begyndte selv at jagte den her form for tilbud for nogle år siden, da min bror valgte at købe sig til nogle Illustreret Videnskab-blade, hvor han fik en lækker drone med.

Den var godt nok lille, men den fik da stillet både hans og min lyst til at prøve at flyve med sådan en. Den var nok, hvad der svarer til 2 iPad’s størrelse, så den var nem at have med afsted på ferie.

Nå, altså, jeg har samlet de forskellige tilbud nedenfor – både med banners og links. Det er vidst noget med, at mere end 50% af alle danskere gør brug af den ene eller anden form for adblocker, som fjerne alle billederne fra den her artikel 🙂

De forskellige abonnementer og gave

De forskellige links i artiklen kan være affiliate-links, det ændrer dog ikke på den lækre gave eller abonnementet. 

BO BEDRE + Spring Copenhagen Spaltekanden

BO BEDRE + Smukke og stilrene kronelysestager fra Lyngby Porcelæn

Bolig Magasinet + Royal Copenhagen skål

Bolig Magasinet + Unmade Copenhagen clutch

Digital FOTO + N’arctic fiberjakke

HISTORIE + Trådløs oplader til smartphone

HISTORIE + COMO ur + Historie Special

HISTORIE + Vinyl TECH hovedtelefoner

Illustreret Videnskab + Digital blodtryksmåler

Illustreret Videnskab + PROX11 Full HD Action kamera

Illustreret Videnskab + VEEGO Bluetooth-speaker

Illustreret Videnskab + VEEGO weekendtaske
I FORM + ActiveFit T-shirt/Tights

I FORM + Activity Tracker

I FORM + Craft Bodywear sæt

Komputer for alle + Professionel kikkert

Komputer for alle + tyverisikret rygsæk med hængelås

Gør Det Selv + Kombilaser

National Geographic + Professionel kikkert

Bil Magasinet + VEEGO weekendtaske

Aktiv Træning + Craft comfort zip

Aktiv Træning + Craft Baselayer

Jeg håber på, at du fandt et eller andet, som er lige din stil. Der er i hvert fald noget til enhver smag. Hvis du stadig læser med, vil jeg lige sige, at det godt kan være, at nogle af de tilbud jeg har fundet, med tiden udløber. Hvis det er tilfældet, må du meget gerne gøre mig den tjeneste, lige at skrive det til mig i kommentarfeltet.

Det vil jeg sætte meget pris på 😀

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here