Pandekager – Smager himmelsk!


hjemmelavet-pandekager-opskrift
hjemmelavet-pandekager-opskrift
Print

Pandekager

Servings 12 stk

Ingredients

  • 3 stk æg
  • 5 dl mælk
  • 250 g mel
  • 1 tsk sukker
  • 1/4 tsk salt

Instructions

  • Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Pisk det eventuel sammen med en elpisker, sådan at alt melet bliver rørt rigtig fint ud.
  • Lad gerne dejen hæve i en halv time eller mere.
  • Varm en pande godt op og tilsæt smør.
  • Tilsæt ca. en ½ dl dej på midten af panden og fordel den rundt på panden ved at løfte den i grebet og vippe den til siderne.
  • Bag pandekagen på begge sider ved hævn varme indtil den har den ønskede farve.
  • Læg pandekagerne på en tallerken eller på et fad med sølvpapir over sig, sådan at de alle kan holde sig varme, mens de sidste bliver lavet.
  • Serveres gerne varme med syltetøj, frugter, is, Nutella, sukker eller som madpandekager sammen med salat, kød, dressing, ost med mere.

Pandekager – Velbekomme

Pandekager er en enestående ret, som I helt sikkert vil kunne lide.

Pandekager kan du naturligvis justere til, sæt en eller flere af de spisende ikke har det så godt med enkelte ingredienser, som for eksempel indeholder bestemte former for farvestoffer, aromaer, konserveringsstoffer mm.

Manger vores opskrift på pandekager noget?

Vi er altid interesseret i at snakke, hvis du har nogle gode råd tilrettelser af en opskrift som fx pandekager.

Hold dig ikke tilbage med, at sende mig en mail eller skrive en kommentar dine erfaringer i opskriftens kommentarfelt.

Vi bliver så glad hver gang, at nogen af jer, bruger jeres kostbare tid på at dele, like, kommentere og dermed spreder opskriften for alle vinde – hvilket uanset om det er pandekager eller en anden opskrift.

Lidt om Lønnebo

Der findes rigtig mange dygtige madblogge derude, og vores håb er, at Lønnebo en dag ender blandt dine favoritter.

Så derfor håber vi på, at denne opskrift på pandekager falder i din smag.

Du vil nok opleve, at nogle af retterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Det kan bla. have noget at gøre med opskriftens kompleksitet – men også fordi, at vi vil sikre mig, at du bliver guidet rigtigt.

Mange tak for dit besøg – Kærlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg