Vi overvejer at investere i en robotplæneklipper


robotplaeneklipper-beste-test

(Vi har købt en robotplæneklipper nu – læs om det her – eller, du bør stadig læse dette indlæg om overvejelserne forud for købet – hehe)

Min tid er knap, og derfor går jeg nogle seriøse overvejelser om, hvorvidt jeg skal investere nogle tusinde kroner på en robotplæneklipper, som kan frigive noget tid til mine andre gøremål og husprojekter.

Sagen er den, at vi ikke har en plæneklipper i skrivende stund, så uanset hvad, skal vi ud og have investeret i en maskine, som kan hjælpe os med at klippe plænen pæn.

Robotplæneklippere er om nogen oppe tiden, hvilket jeg rigtig godt kan forstå. Tænker man bare på alle de ældre mennesker, hvis kræfter kun rækker “så langt”, gør det jo en kæmpe forskel, at de ikke behøver at slå græsset hver anden dag.

Tid er en kæmpe værdi hjemme hos os – for med en masse tid, får vi også lavet en masse. Det er også derfor, at vi har sat jagten ind på at finde den helt rigtige robotplæneklipper.

Synes dog, at det er umådelig svært at finde en saglig og kyndig anmeldelse, som jeg rent faktisk tror på.

Derfor har jeg selvfølgelig selv forsøgt at sætte mig godt ind i tingene.

Jeg har undersøgt en række producenter af robotplæneklippere

Indtil videre har jeg kigget på følgende mærker:

Der er selvfølgelig den altid omtalte robotplæneklipper fra Husqvarna – men da den bare er så afsindig dyr, har jeg simpelthen været nødt til, at afskrive den fra undersøgelsen.  

Hvorfor er en robotplæneklipper en overvejelse værd?

Der er flere perspektiver til, hvorfor en plæneklipper er en grundig overvejelse værd.

  • Sænker CO2-bidraget: For mig at se, giver det rigtig god mening, at man er lidt seriøs omkring dit brug af benzin. Det gavner både dig og dine børn, at minimere dit bidrag af CO2-udslip.
  • Frigiver mere tid: Du sparer uden tvivl en masse tid, ved ikke selv at skulle slå græsset hver anden dag. Du undgår nok aldrig at skulle kontrollere og evt. rette en snor af og til, men sammenlignet med de 60-80 minutter jeg gætter på, at de fleste kan spare om ugen, så er det værd at tage med.
  • Din græsplæne er ALTID pæn: Din græsplæne vil altid være fint slået, sådan at den altid er præsentabel – også når I får ubudne gæster, som selvfølgelig altid kommer, når det “roder”.,dsdfsdfsdf

…. Artiklen er stadig ved at blive skrevet – har du input, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig på [email protected]

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg