Grønkålssuppe – Herlig opskrift


groenkaalssuppe-hjemmelavet-opskrift

Jeg håber, at du kan lide opskriften på grønkålssuppe

Det her, er en fantastisk opskrift på grønkålssuppe, som jeg er sikker på, at din familie vil elske.

Grønkålssuppen kan du naturligvis justere til, hvis nu at det er sådan, at nogle ved spisebordet er overfølsom overfor nogle specifikke ingredienser, som indeholder f.eks. bestemte former for konserveringsstoffer, aromastoffer, smagsforstærkere osv.

Manger min opskrift på grønkålssuppe noget?

Du kan være sikker på, at jeg er, når det drejer sig om rettelser af af en opskrift som for eksempel grønkålssuppe.

Tøv derfor ikke med, at sende mig en mail eller tilføje en kommentar dine anbefalinger i opskriftens kommentarfelt. Jeg sætter virkelig stor pris på, hver gang nogle af jer, har lyst til at like, dele, kommentere og dermed spreder opskriften – dette uanset om det er grønkålssuppe eller en anden opskrift.

Hvem skriver her?

Jeg håber på, at min side en dag blive en af dine foretrukne madblogge – uanset om det er grønkålssuppe eller en anden opskrift.

Kampen er hård, men jeg er sikker på, at så længe at maden smager godt, og opskriften er nem at følge, så skal det nok gå alt sammen.

En anden ting er, at du nok vil opleve, at enkelte af retterne er skrevet meget udførligt. Dette kan have noget med kompleksiteten af retten, men også fordi, at jeg vil sikre mig, at du får det hele med.

Venlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Forrige indlæg