Græskarsuppe – Orange & anderledes suppe


graeskarsuppe-hjemmelavet-opskrift
graeskarsuppe-hjemmelavet-opskrift
Print

Græskarsuppe

Servings 4 personer
Author Lønnebo

Ingredients

  • 700 g græskarkød
  • 3 skrællede kartofler
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk karry
  • ½ rød chili (kan undlades)
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk ingefær
  • 5 dl grøntsagsfond (1 boullionterning pr. 5 del kogt vand)
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber

Instructions

  • Skær løg, hvidløg, græskar og kartofler i små stykker (bliver blendet til sidst).
  • Svits løg og hvidløg i olie sammen med karry.
  • Tilsæt græskar, kartofler, chili, tomat og ingefær og lad det svitse med i 3 minutter.
  • Tilsæt grøntsagsfond og lad græskarsuppen koge i 30 minutter.
  • Tilsæt salt og peber.
  • Blend suppen helt fin med en stavblender eller i en blender.
  • Smag til med ekstra salt og peber. Skal du bruge noget ekstra fløde fra køleskabet, kan du sagtens tilføje en lille smule for at gøre den ekstra lækker.

Opskriften på græskarsuppe

Det her, er en ret lækker opskrift på græskarsuppe, som du helt sikkert vil kunne lide.

Græskarsuppe kan du naturligvis justere til. Det er ikke altid så ligetil, men det bliver kun nemmere at finde gode alternativer til ingredienser, som indeholder laktose, gluten, farvestoffer, aromaer, sulfitter og meget andet.

Har du ændringer til opskriften på græskarsuppe?

Jeg er som regel altid klar til at lytte, hvis du har nogle gode tips justeringer af en opskrift som f.eks. græskarsuppe.

Tøv derfor ikke med, at tilføje en kommentar med dine tips eller rettelser. Jeg sætter virkelig stor pris på, hver gang nogle af jer, tager jer tid til at like, dele, kommentere og dermed spreder opskriften for alle vinde – hvilket ligemeget om det er græskarsuppe eller selvfølgelig også gælder denne opskrift på græskarsuppe.

Lønnebo skal være din foretrukne go-to madblog

Der findes rigtig mange dygtige madbloggere derude, og mit håb er, at Lønnebo en dag ender iblandt dine favoritter.

Det kræver naturligvis, at du altid finder en opskrift, som du synes smager godt.

Du vil nok opleve, at nogle af opskrifterne er mere udførligt skrevet end andre. Dette er mest fordi, at retten kan opfattes uoverskuelig, hvis ikke alt er beskrevet tydeligt fra starten af.

Venlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg