Frikadeller som alle kan lide


frikadeller-opskrift-hjemmelavet

frikadeller-opskrift-hjemmelavet
Print

Frikadeller

Servings 4 personer

Ingredients

  • 500 g hakket kalve- og svinekød eller ren svinekød
  • 1 stort løg revet eller hakket efter temperament
  • 2 æg
  • 1 dl mel
  • 2 dl mælk vand eller bouillion efter smag
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • Smør til stegning

Instructions

  • Bland samtlige ingredienser i en skål og rør det sammen med en håndmikser. Frikadellefarsen skal gerne blive helt ensartet og glat.
  • PS: Det fantastiske ved frikadellefars er, at du selv kan tilføje ekstra smag alt efter dine præferencer - såsom chili, spinat, majs, indiske krydderier m.fl.
  • Lad frikadellefarsen stå og få rumtemperatur i ca. 10 minutter.
  • Varm en pande op til 7/10 på varmeskalaen.
  • Tilsæt smør og evt. lidt olie til panden.
  • Form frikadellerne i de ønskede størrelser og lad dem stege i 4-5 minutter på hver side.
  • Bonustip: Hvis du vil sikre dig, at frikadellerne ikke bliver tørre, kan du skrue op for varmen og blot give nok til, at de har fået den ønskede skorpe (måske 1 minut på hver side). Placer dem efterfølgende i et ildfast fad og sæt dem i ovnen ved 150 grader - almindelig ovn. Dette er noget jeg ALTID gør, da jeg ikke ønsker at servere tørre frikadeller.

Vi håber, at du kan lide vores opskrift på frikadeller

Denne opskrift på frikadeller er fortrinlig, som vi er sikker på, at din familie vil elske.

Det står dig frit for, at vælge nogle råvarerne fra, hvis du ekskludere nogle af bestanddelene, sæt en eller flere af de spisende er overfølsom specifikke ingredienser, som fx indeholder laktose, gluten, farvestoffer, aromaer, sulfitter og meget andet.

Har du ændringer til opskriften på frikadeller?

Har du nogle gode erfaringer med frikadeller, som du godt vil dele med mig, og muligvis også alle de andre læsere, så kan du være sikker på, at vi er interesseret i at snakke – især når det kommer til frikadeller ændringer en opskrift som fx frikadeller.

Er det sådan, at du har nogle gode tips til vores frikadeller, så skal du endelig smide en kommentar nede i kommentarfeltet.

Vi bliver så glad hver gang, at nogle af jer, bruger tid på at dele, like, kommentere og bare gør brug af opskrifterne – hvilket ligegyldigt om det er frikadeller eller noget andet fra bloggen.

Lønnebo’s historie

Det er jo sådan, at vi har et ønske om, at blive din foretrukne go-to madblog, når du mangler en opskrift på blandt andet frikadeller.

Det kræver selvfølgelig, at opskrifterne har et vis niveau.

Du har måske allerede lagt mærke til, at nogle af opskrifterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Det kan bl.a. have noget at gøre med rettens kompleksitet – men også fordi, at vi vil sikre mig, at du bliver guidet korrekt.

Vh. Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg