Bananmuffins med chokolade – Opskrift

bananmuffin-opskrift-hjemmelavet

bananmuffin-opskrift-hjemmelavet
Udskriv

Bananmuffins med chokolade

Antal 20 stk
Forfatter Lønnebo

Ingredienser

  • 20-24 stk.
  • 150 g blødt smør
  • 200 g sukker
  • 3 æg
  • 300 g mel
  • tsk bagepulver
  • tsk vanlijesukker
  • 1 dl mælk
  • 75 g mørk chokolade
  • 1,5 banan skåret i tern

Sådan gør du

  • Pisk sukker sammen med smøret indtil det er luftigt.
  • Tilføj et æg af gangen og pisk godt sammen. Gentag indtil alle æg er i blandingen.
  • Tilsæt nu mel, vaniljesukker, bagepulver, chokolade i små stykker og banen i små tern (kan også moses med en gaffel, hvis du gerne vil undgå bananstykker).
  • Fyld bananmuffins-dejen i papirforme, som enten står på en bageplade, eller i en af de smarte muffinbradeplader.
  • PS: De her bananmuffins med chokolade hæver altså. Så lad endelig være med at fylde formene alt for meget op. Prøv med op til halvdelen af papirformen.
  • Giv dem 16-20 minutter ved 200 grader ved helt almindelig ovn.

Bananmuffins – Velbekomme

Bananmuffins er en overdådig ret, som du helt sikkert vil elske.

Det står dig frit for, at vælge nogle bestandelene fra, hvis du vælger at ændre nogle, sæt en eller flere af de spisende er overfølsom enkelte ingredienser, som for eksempel indeholder benzoater, sulfitter, benzoesyre mm.

Har du rettelser til opskriften med bananmuffins?

Har du selv nogle gode erfaringer med bananmuffins, som du kunne tænke dig at dele med mig, så kan du være sikker på, at jeg altid er lutter øre, hvis du har nogle gode tips rettelser af en opskrift som eksempelvis bananmuffins.

Er det sådan, at du har nogle gode tips eller ændringer til opskriften på bananmuffins, så skal du endelig bare skrive en kommentar i kommentarfeltet. Jeg sætter virkelig pris på, hver gang nogle af jer, bruger jeres dyrebare tid på at dele, kommentere, like og dermed spreder opskriften – hvilket uanset om det er bananmuffins eller en anden opskrift.

Lønnebo skal være din foretrukne go-to madblog

Jeg håber på, at min blog en dag blive en af dine foretrukne madblogge – uanset om det er bananmuffins eller en anden opskrift.

Så derfor håber jeg på, at du vil kunne lide denne opskrift på bananmuffins.

En anden ting er, at du nok vil opleve, at enkelte af retterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Dette kan have noget med kompleksiteten af retten, men også fordi, at jeg vil bare vil sikre mig, at du får det hele med.

Kh. Lønnebo

Hr. Lønnebo

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og er netop flyttet i en kæmpe patriciavilla, som jeg i mange år frem, vil kunne hygge mig med i fritiden. Læs mere...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recent Content