Bananmuffins med chokolade – Opskrift


bananmuffin-opskrift-hjemmelavet

bananmuffin-opskrift-hjemmelavet
Print

Bananmuffins med chokolade

Servings 20 stk
Author Lønnebo

Ingredients

  • 20-24 stk.
  • 150 g blødt smør
  • 200 g sukker
  • 3 æg
  • 300 g mel
  • tsk bagepulver
  • tsk vanlijesukker
  • 1 dl mælk
  • 75 g mørk chokolade
  • 1,5 banan skåret i tern

Instructions

  • Pisk sukker sammen med smøret indtil det er luftigt.
  • Tilføj et æg af gangen og pisk godt sammen. Gentag indtil alle æg er i blandingen.
  • Tilsæt nu mel, vaniljesukker, bagepulver, chokolade i små stykker og banen i små tern (kan også moses med en gaffel, hvis du gerne vil undgå bananstykker).
  • Fyld bananmuffins-dejen i papirforme, som enten står på en bageplade, eller i en af de smarte muffinbradeplader.
  • PS: De her bananmuffins med chokolade hæver altså. Så lad endelig være med at fylde formene alt for meget op. Prøv med op til halvdelen af papirformen.
  • Giv dem 16-20 minutter ved 200 grader ved helt almindelig ovn.

Bananmuffins – Velbekomme

Bananmuffins er en overdådig ret, som du helt sikkert vil elske.

Det står dig frit for, at vælge nogle bestandelene fra, hvis du vælger at ændre nogle, sæt en eller flere af de spisende er overfølsom enkelte ingredienser, som for eksempel indeholder benzoater, sulfitter, benzoesyre mm.

Har du rettelser til opskriften med bananmuffins?

Har du selv nogle gode erfaringer med bananmuffins, som du kunne tænke dig at dele med mig, så kan du være sikker på, at jeg altid er lutter øre, hvis du har nogle gode tips rettelser af en opskrift som eksempelvis bananmuffins.

Er det sådan, at du har nogle gode tips eller ændringer til opskriften på bananmuffins, så skal du endelig bare skrive en kommentar i kommentarfeltet. Jeg sætter virkelig pris på, hver gang nogle af jer, bruger jeres dyrebare tid på at dele, kommentere, like og dermed spreder opskriften – hvilket uanset om det er bananmuffins eller en anden opskrift.

Lønnebo skal være din foretrukne go-to madblog

Jeg håber på, at min blog en dag blive en af dine foretrukne madblogge – uanset om det er bananmuffins eller en anden opskrift.

Så derfor håber jeg på, at du vil kunne lide denne opskrift på bananmuffins.

En anden ting er, at du nok vil opleve, at enkelte af retterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Dette kan have noget med kompleksiteten af retten, men også fordi, at jeg vil bare vil sikre mig, at du får det hele med.

Kh. Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg