WIFI-forlænger efter køb af robotplæneklipper


wifi-forlaenger

(Indlægget indeholder et sponsoreret link, men holdningen er udelukkende min egen, og et reelt behov/problem som jeg belyser, hvilket jeg skal have løst)

I et af mine tidligere indlæg snakkede jeg om, at jeg overvejede at købe en robotplæneklipper. 

Det endte med, at jeg valgte at købe en Worx Landroid M500, da den fik rigtig gode anmeldelser og ikke mindst kunne erhverves for en fornuftig pris (lige under 5.000 kr.).

Efter at have sat robotten op og installeret app’en, blev det dog klart for mig, at jeg var lidt begrænset ift. rækkevidden på vores wifi.

Sagen er den, at i det fjerneste hjørne af græsplænen, har robotten problemer med at holde forbindelsen til vores wifi. Dette resulterer i, at jeg ikke får en tilbagemelding, hvis robotten sidder fast i den del af græsplænen, hvor den ingen forbindelse til wifi har.

Derfor har jeg sat mig for, at jeg vil købe en wifi-forlænger, eller en såkaldt forlænger til trådløst netværk. 

Jeg har kigget på TP-Link Tl-WA850RE fra AvXperten, som jeg tror, vil kunne klare arbejdet til en fornuftig pris. Jeg har naturligvis været rundt på diverse sites for at se anmeldelser, og jeg har indtil videre kun læst positive anmeldelser. En ting jeg godt kan lide ved TP-Link er, at den ikke bruger for meget strøm. 

Dertil vil jeg også sige, at det easy-fix, i stedet for at skulle til at trække et netkabel ned til centrum af ejendommen. 

Du tænker nok:

“Den kan da umuligt bruge meget strøm”..

Njaaej, men mange bække små, og er man ikke lidt bevidst om hvor meget strøm diverse ting, løber regningen jo alligevel op til noget, som man kunne være foruden

Du kan evt. læse min artikel om hvordan vi sparede 400 kr. i måneden efter nogle forbrugsoptimeringer 3 måneder efter, at vi var flyttet i hus)

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg