Tomatsuppe – Smager uhyggelig godt


tomatsuppe-hjemmelavet-opskrift

 

tomatsuppe-hjemmelavet-opskrift
Print

Tomatsuppe

Author Lønnebo

Ingredients

  • 1 kg tomater
  • 2 store løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • 5 dl grøntsagsfong (5 dl vand pr. 1 grøntsagsboullion)
  • 0,5 tsk cayenneeber
  • 1 spsk tørret oregano
  • 1 tsk paprika
  • 1,5 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 2 tsk sukker
  • 2 spsk tomatpuré

Instructions

  • Løg og hvidløg skæres i mindre stykker og svitses i en stor gryde med olien.
  • De tørre krydderier tilsættes og svitses med (mellem varme).
  • Tilføj nu tomaterne, grøntsagsfongen, tomatpuré og rør godt rundt.
  • Læg log på og lad herligheden simre i godt 30 minutter.
  • Find en stavblender frem, og blend suppen til at den har den konsistens, du er ude efter.
  • Smag tomatsuppen til med salt, peber og sukker. Hvis du tilsætter andre krydderurter nu, bør du lade tomatsuppen stå og simre i yderlig 5 minutter.

Opskriften på tomatsuppe

Tomatsuppe er en overdådig ret, som din familie bestemt vil kunne lide, når duften fra tomatsuppe møder jer.

Tomatsuppe kan du selvfølgelig justere til. Det er ikke altid så enkelt, men det bliver kun nemmere at finde gode alternativer til madvarer, som indeholder laktose, gluten, farvestoffer, aromaer, sulfitter og meget andet.

Mangler vores opskrift på tomatsuppe noget?

Har du nogle gode erfaringer med tomatsuppe, som du kunne tænke dig at dele med mig, og muligvis også alle læserne, så kan du være sikker på, at jeg altid vil være parat til at lytte – især når det kommer til tomatsuppe ændringer en opskrift som for eksempel tomatsuppe.

Er det sådan, at du har nogle ændringer til opskriften på tomatsuppe, så skal du endelig smide en kommentar nede i kommentarfeltet. Jeg bliver SÅ glad, hver gang at nogen af jer, tager jer tiden til at kommentere, dele, like og dermed spreder opskriften – hvilket ligemeget om det er tomatsuppe eller noget andet fra bloggen.

Lønnebo skal være din foretrukne madblog

Der findes rigtig mange dygtige madblogge derude, og mit håb er, at Lønnebo en dag ender iblandt dine favoritter.

Opgaven er stor, men jeg er overbevist om, at så længe at maden smager godt, og opskriften er til at følge, så skal det nok gå alt sammen.

En anden ting er, at du nok vil opleve, at nogle af madretterne er skrevet meget udførligt. Dette er for det meste fordi, at retten kan forekomme uoverskuelig, hvis ikke alt er udpenslet fra starten af.

Vh. Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg