Kylling tikka masala – Manges favorit


tikka-masala-hjemmelavet-opskrift

Kylling tikka masala – Velbekomme

Kylling tikka masala er en enestående ret, som I helt sikkert vil nyde at spise.

Det er naturligvis OK, at ændre i opskriften. Det er ikke altid lige nemt, men det bliver kun nemmere at finde gode alternativer til komponenter, som indeholder gluten, glukose, sorbater osv.

Manger vores opskrift på kylling tikka masala noget?

Har du nogle erfaringer med kylling tikka masala, som du kunne tænke dig at dele med mig, så kan du være sikker på, at vi er interesseret i at tage en snak – især når det kommer til kylling tikka masala ændringer af en opskrift som fx kylling tikka masala.

Så har du nogle gode tips til vores kylling tikka masala, så skal du endelig smide en kommentar nede i kommentarfeltet.
Vi bliver virkelig glad, hver gang nogle af jer, har lyst til at dele, like, kommentere og bare gør brug af opskrifterne – hvilket ligegyldigt om det er kylling tikka masala eller selvfølgelig også gælder denne opskrift på kylling tikka masala.

Lønnebo skal være din foretrukne go-to madblog

Vi håber på, at vores blog en dag blive en af dine foretrukne madblogge – uanset om det er kylling tikka masala eller en anden opskrift.

Målsætningen er stor, men vi er sikker på, at så længe at maden er af god kvalitet, og opskriften er nem at forstå, så skal det nok gå alt sammen.

Du har måske allerede lagt mærke til, at enkelte af retterne er forklares mere end andre. Det kan blandt andet have noget at gøre med madens kompleksitet, og at vi vil sikre mig, at du er blevet sat godt ind i retten.

Kærlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg