Squashkage – Opskrift på kagen, som smager godt gang på gang!


opskrift-squashkage

 

opskrift-squashkage
Print

Squashkage - Opskrift

Fantastisk squashkage som er god for humøret hos både børn og voksne.
Prep Time 15 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 15 minutes
Servings 10 personer
Author Patrick Lønne

Ingredients

Squashkagen

  • 200 g smør (blødt)
  • 50 g sukker
  • 125 g brun farin
  • 3 stk æg
  • 200 g hvedemel
  • 300 g squash (fintrevet og vandet er presset ud af dem)
  • 50 g valnødder (hakkede)
  • 2 tsk stødt kanel
  • 2 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk salt

Frosting

  • 200 g flødeost (cremecheese natural)
  • 3 spsk flormelis
  • 1 stk vaniljestang (kornene)
  • 0,5 stk økologisk citron (saft og fintrevet skal)

Instructions

  • Forvarm ovnen på 175° C – Almindelig ovn.
  • Pisk æggene med brun farin og smør. Tilsæt hvedemel, stødt kanel og bagepulver og rør godt rundt.
  • Tilsæt det fintrevede squash, valnøddekerner og eventuel rosiner. Valnødderne smager SÅ godt!
  • Smør en springform med smør eller margarine - Har du ikke en springform, kan en dyb bradepande bruges, som enten også smøres eller afdækkes med noget bagepapir.
  • Bag squashkagen i et kvarters tid ved 175° C.
  • For at mærke efter om squashkagen har fået nok, kan en bagenål eller en gaffel bruges til, at stikke i kagen på det dybeste sted. Så snart der ikke følger noget ubagt kagedej med op, er kagen færdig.

Squashkage – Velbekomme

Denne opskrift på Squashkage er super god, som jeg er sikker på, at din familie vil elske.

Min opskrift på Squashkage kan selvfølgelig justeres til. Det er ikke altid så enkelt, men det bliver kun nemmere at finde gode alternativer til madvarer, som indeholder laktose, glukose, lektiner blot for at nævne nogle eksempler.

Har du ændringer til opskriften på Squashkage?

Har du nogle gode erfaringer med Squashkage, som du kunne tænke dig at dele med mig, så kan du være sikker på, at jeg er klar på at lytte, hvis du har nogle gode råd rettelser af en opskrift som fx Squashkage.

Hold dig ikke tilbage med, at sende mig en mail eller skrive en kommentar dine erfaringer i kommentarfeltet nedenfor.

Jeg bliver SÅ glad, hver gang at nogen af jer, tager jer tiden til at kommentere, dele, like og dermed spreder opskriften – dette uanset om det er Squashkage eller en anden opskrift.

Lønnebo skal være din foretrukne madblog

Det er sådan, at jeg har et ønske om, at blive din foretrukne go-to madblog, når du mangler en opskrift på blandt andet Squashkage. Så derfor håber jeg på, at denne opskrift på Squashkage falder i din smag.

Du har måske allerede lagt mærke til, at enkelte af madretterne er forklares mere end andre. Det kan bla. have noget at gøre med madens kompleksitet – men også fordi, at jeg vil sikre mig, at du bliver guidet korrekt.

Venlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg