Spar penge – brug en god og faglært tømrer


spar på dit varmeforbrug ved at lave huller i radiatorskjuleren

(Links i artikelen er sponsoreret)

Energioptimering er det nye sort, og nu leder vi efter løsninger der kan inkorporeres i gamle som nye boliger. Det mange ikke ved, er at en dygtig og erfaren tømrer, kan hjælpe dig med opgaverne. Det kan spare dig for mange penge! Hvordan, kan du læse mere om her.  

Energioptimering sparer dig for mange penge  

Tømrer amager kan hjælpe dig med energioptimering af din bolig, for et meget grønnere regnskab for både dig og din bolig. Det er dyrt at spilde energi, og mange ved ikke, at der er konstruktionsmæssige faktorer der faktisk gør at vi bruger mere energi end det vi strengt taget behøver. Det kan for eksempel være utætte vinduer og døre. Det mange ikke ved, er også det at det rent faktisk kan fixes. Også i en bolig som du har boet i i mange år allerede.  

En tømrer kan hjælpe til med at tilrettelægge for energioptimerede løsninger, som er en investering her og nu, men som vil betale sig over tid. Det er jo ingen pointe i at betale for meget i el – bare fordi vinduerne ikke er tætte. Man skal også energimærke bolig ved salg eller langtidsleje, og da kan det godt betale sig at have udbedret de energimæssige udfordringer der ligger i boligen. Det kan også gøre din bolig mere værd.  

Løsninger for en grønnere bolig  

Vi drømmer alle om en grønnere bolig. Det er måske en investering at tilrettelægge for grønnere løsninger, måske specielt hvis man bor i en ældre bolig og ikke skal bygge nyt fra grunden af, men der findes masser af gode løsninger, der betaler sig på sigt. Du kan for eksempel få hjælp af en tømrer til nye vinduer der holder på varmen, så du ikke bruger mere varme end du har brug for. Det er mindre spild for både dig og for klimaet.  

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg