Rødkålssalat – Syner & smager godt

Opskriften på en sprød rødkålssalat

Det her, er en ret lækker opskrift på rødkålssalat, som din familie bestemt vil kunne lide, når aromaerne i luften fra rødkålssalat møder jer.

Det er selvfølgelig OK, at ændre i opskriften. Det er ikke altid så ligetil, men der findes efterhånden så mange gode alternativer til komponenter, som indeholder bestemte former for konserveringsstoffer, aromastoffer, smagsforstærkere osv.

Har du rettelser til opskriften med rødkålssalat?

Har du selv nogle erfaringer med rødkålssalat, som du kunne tænke dig at dele med mig, og muligvis også alle de andre læsere, så kan du være sikker på, at jeg er klar på at lytte, hvis du har nogle gode råd rettelser af en opskrift som fx rødkålssalat.

Så har du nogle ændringer til opskriften på rødkålssalat, så skal du endelig skrive en kommentar nede i kommentarfeltet. Jeg bliver meget glad, hver gang nogle af jer, bruger jeres tid på at dele, kommentere, like og så opskriften spredes for alle vinde – hvilket uanset om det er rødkålssalat eller en anden opskrift.

Lønnebo skal være din foretrukne madblog

Jeg håber på, at min side en dag blive en af dine foretrukne madblogge – uanset om det er rødkålssalat eller en anden opskrift.

Det kræver selvfølgelig, at du altid finder en god opskrift, som du synes smager godt.

En anden ting er, at du nok vil opleve, at nogle af madretterne er mere udførligt skrevet end andre. Dette er ofte fordi, at retten kan opfattes svær, hvis ikke alt er beskrevet godt fra starten af.

Mange tak for dit besøg – Kærlig hilsen Lønnebo

Hr. Lønnebo

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og er netop flyttet i en kæmpe patriciavilla, som jeg i mange år frem, vil kunne hygge mig med i fritiden. Læs mere...

Recent Content