Ricinusolie kan altså et eller andet


Ricinusolie

(sponsoreret artikel)

Godt så. Det er i dag onsdag og dermed kun 3 dage siden rædselsweekenden, hvor min kæreste og jeg fandt ud af, at det regnede ind i køkkenet.

Vi har tænkt på, at udgive en lidt længere artikel om emnet, for da vi stod og manglede råd til at komme videre og problemsøge, var der ikke mange artikler om emnet på nettet.

Men altså, nu er det onsdag, og da vi sad ved aftensmadsbordet her til aften, sagde vi nærmest i kor: “Min hænder VILDT tørre i dag!”.

Det må være en kombination af vejret og de mange timer vi brugte ude i stormvejr over weekenden (vi fik omkring 5 liter vand ind gennem en revne over et vindue).

Så det giver i denne omgang anledning til, at snakke om den Ricinusolie, som vi har på lager. Det kan godt være svært at finde en olie, som du bliver glad for, men vi er begge to rigtig fint tilfredse med denne form for olie.

Tidligere har vi begge været til nogle andre cremer (normalt også dyrere), så det er da kun rart at have fundet et alternativ, vi begge er glade for.

Selve Ricinusolie (Kaldes også Castor olie) er ret lækker og fed, så man skal ikke tage den på, og tro man skal gå direkte ud og tømme opvasken eller begynde at gøre snacks klar til om aftenen. Den indeholder mange anti-inflammatoriske stoffer, som vidst skulle være med til at øge hudens fugtniveau (sådan rent teoretisk).

Her hos os virker den i hvert fald – og allerede nu (5 minutter efter at jeg tog det på), føles mine knoer meget bedre.

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

One thought on “Ricinusolie kan altså et eller andet

  1. Jeg er selv stor fan af ricinusolie og bruger ricinusolie til håret mod bl.a. skæl og for at gøre håret mere blødt og dejligt. Castorolie.dk skriver også meget rosende omkring denne naturlige olie og med god grund synes jeg. Har selv brugt ricinusolie (castor olie) til sårpleje, da den er god til sårheling. Som du også skriver er den rigtig fin til tørre knoer. Kh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg