Rabarbersaft opskrift – Hjemmelavet rabarbersaft


rabarbersaft-opskrift-hjemmelavet

rabarbersaft-opskrift-hjemmelavet
Print

Rabarbersaft

Ingredients

  • 1 kg rabarberstilke UDEN toppene
  • 4 dl sukker
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 1 liter vand
  • Evt. ¼ tsk flydende konserveringsmiddel pr. liter væske

Instructions

  • Rens rabarberstilkene godt og skær dem i små tern (ca en tommelfingers tykkelse).
  • Kog rabarber, sukker, vaniljesukker og vand i omkring 10 minutter.
  • Sæt grydne til side og lad rabarbersaften få god tid til at køle ned.
  • Brug et kaffefilter eller et fint sigte til at filtrere frugtkødet fragt.
  • Hvis du vil tilsætte flydende konserveringsmiddel, er det nu det skal gøres.
  • Hæld rabarbersaften på flasker som forinden er blevet rengjorte med kogende vand. Saften kan minimum holde 1-2 uger på køl.

Rabarbersaft – Velbekomme

Rabarbersaft er en enestående ret, som din familie bestemt vil kunne lide, når aromaerne i luften fra rabarbersaft møder jer.

Rabarbersaft kan du selvfølgelig justere til, sæt flere af gæsterne ikke kan udstå specifikke ingredienser, som f.eks. indeholder benzoater, svovldioxied, sorbinsyre m.m.

Manger vores opskrift på rabarbersaft noget?

Har du nogle erfaringer med rabarbersaft, som du kunne tænke dig at dele med mig, så kan du være sikker på, at vi er lydhør – især når det drejer sig om justeringer af af en opskrift som for eksempel rabarbersaft.

Tøv derfor ikke med, at lave en kommentar med dine tips eller ændringer.

Vi bliver så glad, hver gang at nogle af jer, har lyst til at like, dele, kommentere og bruger opskrifterne – hvilket ligemeget om det er rabarbersaft eller også gælder denne opskrift på rabarbersaft.

Lønnebo skal være din foretrukne go-to madblog

Det er sådan, at vi har et ønske om, at ende blandt dine yndlings blogs med opskrifter, når du mangler en opskrift på blandt andet rabarbersaft.

Så derfor håber vi selvfølgelig på, at du kan lide denne opskrift på rabarbersaft.

Du vil nok opleve, at nogle af retterne er mere udførligt beskrevet end andre. Dette er ofte fordi, at retten kan forekomme svær, hvis ikke alt er beskrevet tydeligt fra starten af.

Mange tak for dit besøg – Kærlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg