Rabarberkompot


jordbaer-opskrift-hjemmelavet
jordbaer-opskrift-hjemmelavet
Print

Rabarberkompot

Total Time 10 minutes
Author Lønnebo

Ingredients

  • 500 g rabarberstilke
  • ½ dl vand
  • 140 g sukker
  • ½ vaniljestang eller 1 tsk vaniljesukker

Instructions

  • Skyl rabarberstilkene godt og skær dem i 1,5 cm lange stykker.
  • Put rabarberen, vand, sukker og vanilje i en gryde, og bring dem i kog ved meget svag varme.
  • OBS: Lad være med at røre for voldsomt i kompotten, da det ødelægger rabarberens konsistens.
  • Rabarberkompotten skal koge indtil at rabarberen er mør – der må gerne være lidt fasthed over dem.
  • Afkøl og kan nu serveres sammen med stort set alt fra det gamle danske køkken.

Opskriften på rabarberkompot

Denne opskrift på rabarberkompot er virkelig lækker, som du helt sikkert vil nyde.

Vores opskrift på rabarberkompot kan selvfølgelig justeres til, sæt en eller flere af gæsterne ikke kan tåle enkelte ingredienser, som eksempelvis indeholder benzoater, sulfitter, lektiner med mere.

Har du ændringer til opskriften på rabarberkompot?

Du kan være sikker på, at vi altid er, hvis du har nogle gode tips ændringer af en opskrift som fx rabarberkompot.

Tøv derfor ikke med, at lave en kommentar med dine tips.
Vi sætter virkelig stor pris på, hver gang nogle af jer, bruger tid på at kommentere, dele, like og dermed spreder opskriften – dette uanset om det er rabarberkompot eller en anden opskrift.

Lidt historie om Lønnebo

Det er jo sådan, at vi har et ønske om, at blive din yndlings go-to madblog, når du mangler en opskrift på blandt andet rabarberkompot.

Kampen er hård, men vi er sikker på, at så længe at maden maden er god, og vejledningen er nem at følge og forstå, så skal det nok gå alt sammen.

Du har måske allerede lagt mærke til, at nogle af madretterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Dette er hyppigst fordi, at retten kan opfattes uoverskuelig, hvis ikke alt er beskrevet tydeligt fra starten af.

Venlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg