Udskriv

Råcreme

Forfatter Lønnebo

Ingredienser

  • 2 æggeblommer
  • 2 spsk sukker
  • Korn fra en halv vaniljestang eller 2 tsk vaniljesukker
  • 2 dl fløde

Sådan gør du

  • Start med at piske æggeblommerne luftige sammen med sukker og vaniljekornene.
  • Pisk fløde godt – ikke så godt, at det bliver til flødeskum.
  • Vend fløden i æggemassen.
  • Server til frugt, kage eller en anden dessert.

Råcreme – Velbekomme

Det her, er en ret lækker opskrift på råcreme, som du helt sikkert vil kunne lide.

Min opskrift på råcreme kan selvfølgelig justeres til. Det er ikke altid lige nemt, men der findes efterhånden så mange gode alternativer til komponenter, som indeholder laktose, glukose, benzoesyre blot for at nævne nogle eksempler.

Har du ændringer til opskriften på råcreme?

Har du selv nogle gode erfaringer med råcreme, som du godt vil dele med mig, og muligvis også alle læserne, så kan du være sikker på, at jeg altid vil være lydhør – især når det kommer til råcreme rettelser af en opskrift som for eksempel råcreme.

Så har du nogle gode tips til opskriften på råcreme, så skal du endelig bare skrive en kommentar i kommentarfeltet. Jeg sætter virkelig pris på, hver gang nogle af jer, bruger tid på at dele, like, kommentere og dermed spreder opskriften for alle vinde – dette ligegyldigt om det er råcreme eller en anden lækker opskrift.

Hvem skriver her?

Jeg håber på, at min blog en dag blive en af dine foretrukne madblogge – også når det gælder råcreme.

Det kræver selvfølgelig, at alle opskrifterne har en vis kvalitet.

En anden ting er, at du nok vil opleve, at enkelte af madretterne er skrevet meget udførligt. Dette er hyppigst fordi, at retten kan opfattes uoverskuelig, hvis ikke alt er beskrevet godt fra starten af.

Venlig hilsen Lønnebo

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here