Porchetta – Nem gourmetmad

Vi håber, at du kan lide vores opskrift på porchetta

porchetta er en overdådig ret, som du helt sikkert vil nyde.

Det er naturligvis OK, hvis du ekskludere nogle af elementerne. Det er ikke altid så ligetil, men der findes efterhånden så mange gode alternativer til komponenter, som indeholder parahydroxybenzoater, glukose, benzoesyre mm.

Manger vores opskrift på porchetta noget?

Du kan være sikker på, at vi altid vil være, hvis du har nogle gode råd rettelser af en opskrift som fx porchetta.

Så har du nogle ændringer til opskriften på porchetta, så skal du endelig bare skrive en kommentar i kommentarfeltet.

Vi bliver så glad, hver gang at nogle af jer, har lyst til at like, dele, kommentere og så opskriften spredes for alle vinde – hvilket ligegyldigt om det er porchetta eller noget andet fra bloggen.

Hvem skriver her?

Der findes rigtig mange skønne madblogs derude, og vores håb er, at Lønnebo en dag kommer iblandt dine favoritter.

Så derfor håber vi selvfølgelig på, at du og din familie kan lide denne opskrift på porchetta.

Du har måske allerede lagt mærke til, at enkelte af opskrifterne er mere udførligt beskrevet end andre. Dette er hyppigst fordi, at retten kan opfattes uoverskuelig, hvis ikke alt er beskrevet tydeligt fra starten af.

Kærlig hilsen Lønnebo

Hr. Lønnebo

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og er netop flyttet i en kæmpe patriciavilla, som jeg i mange år frem, vil kunne hygge mig med i fritiden. Læs mere...

Recent Content