Pizzadej – Hurtig og lækker pizzadej!


pizzadej-opskrift-hjemmelavet

pizzadej-opskrift-hjemmelavet
Print

Pizzadej

Servings 2 pizzaer

Ingredients

  • 25 g gær
  • 3 dl lillefingervarmt vand
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • 0,25 tsk salt
  • 500 g hvedemel eller tipo00 mel

Instructions

  • Rør gæren godt ud i det lunkne vand.
  • Tilsæt olie, salt, sukker og ¾-del af melet – du kan altid tilføje mere under æltningen.
  • Rør rundt indtil dejen ikke længere kan røres med skeen og hæld det så ud på bordet med mel på.
  • Ælt dejen godt i 3-5 minutter til den hverken er tøt eller for fugtig.
  • Sæt dejen til hævning i 30-60 minutter i en skål med et fugtigt hviskestykke over sig et varmt sted – her hæver dejen nemlig bedst.
  • Del dejen i de antal pizzaer du gerne vil have. Vil du have 2. store, skal du jo bare skære den over på midten. Vil du lave 4. mindre pizzaer, kan du skære de 2 store klumpe over igen.
  • Nu kan pizzadejen bruges til hjemmelavet pizza, pizzasnegle og meget mere.

Pizzadej – Velbekomme

Denne opskrift på pizzadej er glimrende, som jeg er sikker på, at din familie vil elske.

Det er naturligvis OK, at ændre i opskriften, hvis nu én ved aftenbordet er overfølsom overfor nogle specifikke ingredienser, som indeholder fx laktose, gluten, farvestoffer, aromaer, sulfitter og meget andet.

Mangler vores opskrift på pizzadej noget?

Du kan være sikker på, at jeg altid vil være, når det drejer sig om rettelser af af en opskrift som for eksempel pizzadej.

Tøv derfor ikke med, at sende mig en mail eller placere en kommentar din anbefaling i opskriftens kommentarfelt. Jeg bliver så glad hver gang, at nogle af jer, tager jer tiden til at kommentere, like, dele og dermed spreder opskriften – dette uanset om det er pizzadej eller en anden opskrift.

Lønnebo’s historie

Der findes rigtig mange dygtige madblogge derude, og jeg håber på.

Så derfor håber jeg selvfølgelig på, at du og din familie kan lide denne opskrift på pizzadej.

En anden ting er, at du nok vil opleve, at nogle af retterne er forklares mere end andre. Dette er for det meste fordi, at retten kan forekomme svær, hvis ikke alt er beskrevet godt fra starten af.

Mange tak for dit besøg – Kærlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg