Pebernødder til julestemningen


Pebernødder – Velbekomme

Denne opskrift på pebernødder er super lækker, som du og din familie helt sikkert vil sætte pris på, når aromaerne i luften fra pebernødder møder jer.

Min pebernødder opskrift kan selvfølgelig justeres til, hvis nu én ved spisebordet ikke kan udstå nogle specifikke ingredienser, som indeholder eksempelvis bestemte former for aromastoffer, konserveringsstoffer eller smagsforstærkere m.m.

Mangler opskriften på pebernødder noget?

Du kan være sikker på, at jeg er, hvis du har nogle ideer til rettelser af af en opskrift som fx pebernødder.

Hold dig ikke tilbage med, at sende mig en mail eller placere en kommentar dine erfaringer i kommentarfeltet. Jeg bliver SÅ glad, hver gang at nogle af jer, tager jer tid til at kommentere, like, dele og dermed spreder opskriften for alle vinde – dette ligegyldigt om det er pebernødder eller selvfølgelig også gælder denne opskrift på pebernødder.

Lønnebo skal være din favoritblog

Der findes rigtig mange skønne madblogs derude, og jeg håber på.

Kampen er hård, men jeg er sikker på, at så længe at maden er af god kvalitet, og opskriften er nem at forstå, så skal det nok gå alt sammen.

En anden ting er, at du nok vil opleve, at enkelte af opskrifterne er skrevet meget udførligt. Dette er ofte fordi, at opskriften kan forekomme uoverskuelig, hvis ikke alt er beskrevet tydeligt fra starten af.

Vh. Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg