Pastasalat


hjemmelavet-pastasalat-opskrift

pastasalat – Velbekomme

pastasalat er en overdådig ret, som din familie bestemt vil kunne lide, når I sidder rundt om spisebordet, og duften fra pastasalat møder jer.

Det står dig frit for, at vælge nogle ingredienser fra, hvis du ekskludere nogle af bestanddelene, hvis nu nogle ved aftenbordet ikke kan døje nogle specifikke ingredienser, som indeholder f.eks. gluten, sulfitter, lektiner mm.

Manger vores opskrift på pastasalat noget?

Du kan være sikker på, at vi altid vil være, når det kommer til justeringer af en opskrift som fx pastasalat.

Har du nogle ændringer til opskriften på pastasalat, så skal du endelig smide en kommentar nede i kommentarfeltet. Vi bliver SÅ glad hver gang, at nogen af jer, tager jer tid til at like, dele, kommentere og bare gør brug af opskrifterne – hvilket uanset om det er pastasalat eller en anden opskrift.

Lønnebos historie

Der findes rigtig mange dygtige madblogge derude, og vi håber på.

Det kræver selvfølgelig, at opskrifterne har en vis kvalitet.

En anden ting er, at du nok vil opleve, at enkelte af opskrifterne er mere udførligt skrevet end andre. Dette kan både have noget med opskriftens kompleksitet at gøre, men også fordi, at vi vil sikre mig, at du laver maden helt korrekt.

Kærlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg