Overnight oat – Uhyre nem opskrift


overnight-oats-baer-opskrift-hjemmelavet

Vi håber, at du kan lide vores opskrift på overnight oat

Overnight oat er en enestående ret, som din familie helt sikkert vil sætte pris på, når aromaerne fra overnight oat møder jer.

Det er selvfølgelig OK, hvis du ekskludere nogle af råvarerne. Det er ikke altid så enkelt, men der findes efterhånden så mange gode alternativer til madvarer, som indeholder laktose, gluten, farvestoffer, aromaer, sulfitter og meget andet.

Mangler opskriften på overnight oat noget?

Vi er som regel interesseret i at tage en snak, når det handler om rettelser af af en opskrift som f.eks. overnight oat.

Har du nogle gode tips eller ændringer til vores overnight oat, så skal du endelig skrive en kommentar nede i kommentarfeltet.
Vi sætter virkelig stor pris på, hver gang nogle af jer, bruger jeres kostbare tid på at like, dele, kommentere og dermed spreder opskriften – dette uanset om det er overnight oat eller en anden opskrift.

Lidt om Lønnebo

Vi håber på, at vores madblog en dag blive en af dine foretrukne madblogge – uanset om det er overnight oat eller en anden opskrift.

Kampen er hård, men vi tror på, at så længe at maden maden er god, og vejledningen er nem at følge, så skal det nok gå alt sammen.

Du vil nok opleve, at enkelte af opskrifterne er forklares mere end andre. Dette er hyppigst fordi, at opskriften kan forekomme uoverskuelig, hvis ikke alt er beskrevet godt fra starten af.

Kærlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg