Magnetlås til skabe og skuffer fra BabyDan


magnetlåse til skabe og skuffer til børnesikring

Så gik det ikke længere. Lillemanden er begyndt at gå i ALLE skabe og skuffer, han kan komme til. Jeg tænker, at det er en kæmpe udfordring for rigtig mange børnefamilier, især ved det første barn.

I vores frustration MÅTTE vi bare have fat i en eller anden smart lås, som kunne holde skabene og skufferne lukket, når han kravler/skubber sig rundt i huset.

For hvem har lyst til hele tiden at følge sin dreng rundt, for at stoppe ham i at få fat i potentielt farlige ting?

Ikke os. Derfor købte vi nogle magnetlåse til skabe og skuffer fra BabyDan på www.kids-world.dk. Jeg måtte selvfølgelig finde en videoguide på YouTube for at finde ud af, hvordan man satte den op.

Det var ikke spor svært, men jeg kunne nu alligevel ikke tyde det ud fra den medfølgende manual.

Er vi tilfredse med magnetlåsen fra BabyDan?

Umiddelbart ja. Magnetlåsen fungerer på den måde, at man sætter låsen op på indersiden af skabet og skabslågen, uden på skabslågen placeres den medfølgende magnet ud for låsen på indersiden af skabslågen, som åbner låsemekanismen op, sådan at lågen kan åbnes.

magnetlåse til skabe og skuffer til børnesikring

Det virker måske forvirrende, når man lige læser det her, men når du har set det i en af de mange videoer på YouTube, så er man ikke i tvivl om hvordan det hele fungerer.

Og for at besvare spørgsmålet om hvorvidt vi er glade for magnetlåsen fra BabyDan, så er mit umiddelbare svar, ja.

Vi ændrede lidt planen

Vi ændrede lidt vores plan om at have magneten stående oppe på bordet. Det gjorde vi fordi, at vi jo ikke selv kunne komme ind i skabet, medmindre vi greb fat i magneten og placerede den ud for låsemekanismen.

Når man har skulle gøre det nok gange, begynder man at blive irriteret. Derfor har vi nu sat magneten fast med den medfølgende holder, ud for magnetlåsen. Dvs. at den som hovedregel er oplåst.

magnetlåse til skabe og skuffer til børnesikring

Ved vi så, at lillemanden ender med at være i eksempelvis køkkenet, fjerner vi magneten, så han eksempelvis ikke kan komme ind i skabet med skraldespanden, eller skuffen med vores tallerkener og porcelænsfade.

Et enkelt minus ved BabyDan magnetlåsen

Jeg er jo ikke ham der ikke også fortæller hvad jeg ikke kan lide omkring diverse produkter. Jeg tror, at jeg over tid, vil blive træt af at kigge på magneten, som nu er til offentlig skue hele dagen lang.

Det ideelle produkt, ville fungere lige så nemt som magnetlåsen fra BabyDan, men den skulle være mindre synlig – hvis ikke helt usynlig. Der findes helt sikkert mange alternativer, men altså, magnetlåsen fik vi til omkring 120 kr., og de bedste på markedet koster hurtigt 200-300 kr.

Så medmindre at du/I har et meget pænt budget, ville jeg helt sikkert overveje at gå på kompromis her, og købe låsen fra BabyDan.

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg