Lasagne – Opskriften på min livret


lasagne-opskrift-hjemmelavet

Hjemmelavet lasagne – Velbekomme

Denne opskrift på hjemmelavet lasagne er super lækker, som du helt sikkert vil elske.

Det er naturligvis OK, hvis du vælger at ændre nogle. Det er ikke altid lige nemt, men det bliver kun nemmere at finde gode alternativer til produkter, som indeholder laktose, gluten, farvestoffer, aromaer, sulfitter og meget andet.

Har du rettelser til opskriften med hjemmelavet lasagne?

Du kan være sikker på, at jeg altid vil være, hvis du har nogle gode tips tilrettelser af af en opskrift som fx hjemmelavet lasagne.

Hold dig ikke tilbage med, at sende mig en mail eller tilføje en kommentar med dine tips og tricks i kommentarfeltet. Jeg bliver SÅ glad, hver gang at nogen af jer, har lyst til at kommentere, dele, like og dermed spreder opskriften for alle vinde – hvilket uanset om det er hjemmelavet lasagne eller en anden opskrift.

Lønnebo skal være din foretrukne madblog

Jeg håber på, at min side en dag blive en af dine foretrukne madblogge – uanset om det er hjemmelavet lasagne eller en anden opskrift.

Det kræver selvfølgelig, at du altid finder en god opskrift, som du synes smager godt.

Du har måske allerede lagt mærke til, at enkelte af madretterne er skrevet meget udførligt. Det kan blandt andet have noget at gøre med madens kompleksitet, og at jeg vil sikre mig, at du er blevet sat godt ind i retten.

Kh. Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg