Lammekrone med hvidløg & timian – Nem opskrift


lammekrone-med-hvidloeg-timian-hjemmelavet-opskrift

Lammekrone med hvidløg og timian – Velbekomme

Det her, er en lækker opskrift på lammekrone med hvidløg og timian, som I helt sikkert vil kunne lide.

Det er naturligvis OK, at ændre i opskriften, hvis nu at det er sådan, at én ved bordet er overfølsom overfor nogle specifikke ingredienser, som indeholder fx laktose, svovldioxied, sorbinsyre blot for at nævne nogle eksempler.

Manger min opskrift på lammekrone med hvidløg og timian noget?

Jeg er som regel altid klar til at tage en snak, hvis du har nogle ideer til justeringer af en opskrift som eksempelvis lammekrone med hvidløg og timian.

Er det sådan, at du har nogle gode tips til opskriften på lammekrone med hvidløg og timian, så skal du endelig smide en kommentar nede i kommentarfeltet. Jeg bliver SÅ glad, hver gang at nogen af jer, bruger tid på at like, dele, kommentere og dermed spreder opskriften for alle vinde – hvilket ligegyldigt om det er lammekrone med hvidløg og timian eller en anden lækker opskrift.

Lønnebo skal være din foretrukne madblog

Jeg håber på, at min madblog en dag blive en af dine foretrukne madblogge – også når det gælder lammekrone med hvidløg og timian.

Opgaven er stor, men jeg er sikker på, at så længe at maden smager godt, og vejledningen er nem at følge, så skal det nok gå alt sammen.

En anden ting er, at du nok vil opleve, at enkelte af opskrifterne er skrevet meget udførligt. Det kan bl.a. have noget at gøre med rettens sværhedsgrad, og at jeg vil sikre mig, at du er blevet sat godt ind i retten.

Vh. Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg