Lammeculotte med hvidløg og krydderurte – Skøn opskrift


lammeculotte-hvidloeg-timian-opskrift-hjemmelavet

Lammeculotte – Velbekomme

Denne opskrift på lammeculotte er brilliant, som du og din familie bestemt vil kunne lide, når aromaerne i luften fra lammeculotte møder jer.

Det er selvfølgelig OK, hvis du vælger at ændre nogle, sæt en eller flere af gæsterne er overfølsom enkelte ingredienser, som eksempelvis indeholder laktose, gluten, farvestoffer, aromaer, sulfitter og meget andet.

Har du ændringer til opskriften på lammeculotte?

Har du selv nogle erfaringer med lammeculotte, som du kunne tænke dig at dele med mig, så kan du være sikker på, at vi altid vil være lydhør – især når det handler om ændringer af en opskrift som for eksempel lammeculotte.

Har du nogle gode tips eller ændringer til vores lammeculotte, så skal du endelig skrive en kommentar nede i kommentarfeltet.
Vi bliver meget glad, hver gang nogle af jer, bruger jeres kostbare tid på at like, dele, kommentere og dermed spreder opskriften for alle vinde – hvilket ligemeget om det er lammeculotte eller en anden skøn opskrift.

Lidt om Lønnebo

Der findes rigtig mange dygtige madbloggere derude, og vi håber på.

Så derfor håber vi selvfølgelig på, at du kan lide denne opskrift på lammeculotte.

Du vil nok opleve, at enkelte af madretterne er skrevet meget udførligt. Dette er hyppigst fordi, at opskriften kan opfattes uoverskuelig, hvis ikke alt er beskrevet godt fra starten af.

Mange tak for dit besøg – Kærlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg