Kyllingelår i ovn – Saftig og smagfuld

kyllingelaar-i-ovn

 

kyllingelaar-i-ovn
Udskriv

Kyllingelår i ovnen

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 45 minutter
Forfatter Hr. Lønnebo

Ingredienser

  • 8 stk kyllingeunderlår eller kyllingeoverlår kan kombineres
  • 2 spsk olie
  • 2 knust hvidløg
  • 1 spsk groft salt
  • Godt med peber
  • Godt med barbeque eller all-around krydderi
  • 1 spsk citronsaft

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader - almindelig ovn.
  • Bland olie sammen med det knuste hvidløg, peber, barbeque eller all-around krydderi.
  • Smør kyllingelårene ind i olie-blandingen.
  • Læg kyllingelårene i et ovnfast fad eller på en dyb bradepande med bagepapir i.
  • Placer fadet i midten af ovnen og giv dem 40 minutter.
    PS: Hvis du elsker timian, er timian også rigtig lækker at bruge som erstatning for barbeque eller all-around krydderi.

Kyllingelår i ovn – Velbekomme

Kyllingelår i ovn er en enestående ret, som I helt sikkert vil nyde.

Kyllingelår i ovn kan du selvfølgelig justere til. Det er ikke altid så enkelt, men der findes efterhånden så mange gode alternativer til madvarer, som indeholder gluten, svovldioxied, benzoesyre osv.

Mangler vores opskrift på kyllingelår i ovn noget?

Har du nogle gode erfaringer med kyllingelår i ovn, som du kunne tænke dig at dele med mig, så kan du være sikker på, at vi er klar til at lytte – især når det kommer til kyllingelår i ovn ændringer af en opskrift som eksempelvis kyllingelår i ovn.

Har du nogle gode tips eller ændringer til opskriften på kyllingelår i ovn, så skal du endelig smide en kommentar nede i kommentarfeltet.

Vi bliver SÅ glad, hver gang at nogen af jer, har lyst til at dele, like, kommentere og dermed spreder opskriften for alle vinde – dette ligemeget om det er kyllingelår i ovn eller også gælder denne opskrift på kyllingelår i ovn.

Hvem skriver her?

Vi håber på, at vores side en dag blive en af dine foretrukne madblogge – også når det gælder kyllingelår i ovn.

Så derfor håber vi selvfølgelig på, at denne opskrift på kyllingelår i ovn falder i din smag.

Du vil nok opleve, at nogle af opskrifterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Det kan bl.a. have noget at gøre med madens sværhedsgrad, og at vi vil sikre mig, at du er blevet sat godt ind i retten.

Venlig hilsen Lønnebo

Hr. Lønnebo

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og er netop flyttet i en kæmpe patriciavilla, som jeg i mange år frem, vil kunne hygge mig med i fritiden. Læs mere...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recent Content