Kyllingefrikadeller – Sund opskrift på saftige kylling

frikadeller-opskrift-hjemmelavet

 

frikadeller-opskrift-hjemmelavet
Udskriv

Kyllingefrikadeller

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Lønnebo

Ingredienser

  • 500 g hakket kyllingekød
  • 1 stort løg finthakket
  • 1 æg
  • 3 spsk mel
  • 2 dl mælk
  • 1 spsk timian eller rosmarin
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
  • smør til stegning

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser i en skål og rør det sammen med en håndmikser. Farsen skal gerne blive helt ensformig.
  • PS: Du må meget gerne tilføje ekstra ting, såsom chili, grøntsager såsom spinat eller majs.
  • Lad farsen stå og blive lækker i minimum 10 minutter.
  • Varm en pande op til 7 ud af 10 på varmeskalaen.
  • Tilsæt smør og evt. lidt olie til panden.
  • Form kyllingefrikadellerne i de ønskede størrelser og lad dem stege i 4-5 minutter på hver side.
  • Bonustip: Hvis du vil sikre dig, at dine kyllingefrikadeller ikke bliver tørre, kan du skrue op for varmen og blot give nok til, at de har fået den ønskede skorpe (måske 1 minut på hver side). Placer dem i et ildfast fad og sæt dem i ovnen ved 150 grader - almindelig ovn. Dette er noget jeg ALTID gør, da jeg ikke ønsker en tør kyllingefrikadelle.

Opskriften på kyllingefrikadeller

Denne opskrift på kyllingefrikadeller er fænomenalt, som jeg er sikker på, at din familie vil elske.

Min kyllingefrikadeller opskrift kan selvfølgelig justeres til, hvis nu at det er sådan, at nogle ved spisebordet ikke kan tåle nogle specifikke ingredienser, som indeholder f.eks. benzoater, svovldioxied, sorbater mm.

Mangler vores opskrift på kyllingefrikadeller noget?

Har du nogle erfaringer med kyllingefrikadeller, som du kunne tænke dig at dele med mig, og muligvis også alle læserne, så kan du være sikker på, at jeg er klar til at lytte – især når det kommer til kyllingefrikadeller rettelser af af en opskrift som eksempelvis kyllingefrikadeller.

Hold dig ikke tilbage med, at sende mig en mail eller skrive en kommentar dine oplevelser i opskriftens kommentarfelt. Jeg bliver så glad, hver gang at nogen af jer, bruger tid på at like, dele, kommentere og bare gør brug af opskrifterne – hvilket ligegyldigt om det er kyllingefrikadeller eller også gælder denne opskrift på kyllingefrikadeller.

Hvem skriver her?

Der findes rigtig mange gode madblogs derude, og jeg håber på.

Opgaven er stor, men jeg tror på, at så længe at maden er af god kvalitet, og vejledningen er nem at følge, så skal det nok gå alt sammen.

Du har måske allerede lagt mærke til, at nogle af opskrifterne er skrevet meget udførligt. Dette er for det meste fordi, at retten kan forekomme uoverskuelig, hvis ikke alt er beskrevet godt fra starten af.

Mange tak for dit besøg – Kærlig hilsen Lønnebo

Hr. Lønnebo

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og er netop flyttet i en kæmpe patriciavilla, som jeg i mange år frem, vil kunne hygge mig med i fritiden. Læs mere...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recent Content