Kyllingefrikadeller – Sund opskrift på saftige kylling


frikadeller-opskrift-hjemmelavet

 

frikadeller-opskrift-hjemmelavet
Print

Kyllingefrikadeller

Prep Time 20 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 35 minutes
Servings 4 personer
Author Lønnebo

Ingredients

  • 500 g hakket kyllingekød
  • 1 stort løg finthakket
  • 1 æg
  • 3 spsk mel
  • 2 dl mælk
  • 1 spsk timian eller rosmarin
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
  • smør til stegning

Instructions

  • Bland alle ingredienser i en skål og rør det sammen med en håndmikser. Farsen skal gerne blive helt ensformig.
  • PS: Du må meget gerne tilføje ekstra ting, såsom chili, grøntsager såsom spinat eller majs.
  • Lad farsen stå og blive lækker i minimum 10 minutter.
  • Varm en pande op til 7 ud af 10 på varmeskalaen.
  • Tilsæt smør og evt. lidt olie til panden.
  • Form kyllingefrikadellerne i de ønskede størrelser og lad dem stege i 4-5 minutter på hver side.
  • Bonustip: Hvis du vil sikre dig, at dine kyllingefrikadeller ikke bliver tørre, kan du skrue op for varmen og blot give nok til, at de har fået den ønskede skorpe (måske 1 minut på hver side). Placer dem i et ildfast fad og sæt dem i ovnen ved 150 grader - almindelig ovn. Dette er noget jeg ALTID gør, da jeg ikke ønsker en tør kyllingefrikadelle.

Opskriften på kyllingefrikadeller

Denne opskrift på kyllingefrikadeller er fænomenalt, som jeg er sikker på, at din familie vil elske.

Min kyllingefrikadeller opskrift kan selvfølgelig justeres til, hvis nu at det er sådan, at nogle ved spisebordet ikke kan tåle nogle specifikke ingredienser, som indeholder f.eks. benzoater, svovldioxied, sorbater mm.

Mangler vores opskrift på kyllingefrikadeller noget?

Har du nogle erfaringer med kyllingefrikadeller, som du kunne tænke dig at dele med mig, og muligvis også alle læserne, så kan du være sikker på, at jeg er klar til at lytte – især når det kommer til kyllingefrikadeller rettelser af af en opskrift som eksempelvis kyllingefrikadeller.

Hold dig ikke tilbage med, at sende mig en mail eller skrive en kommentar dine oplevelser i opskriftens kommentarfelt. Jeg bliver så glad, hver gang at nogen af jer, bruger tid på at like, dele, kommentere og bare gør brug af opskrifterne – hvilket ligegyldigt om det er kyllingefrikadeller eller også gælder denne opskrift på kyllingefrikadeller.

Hvem skriver her?

Der findes rigtig mange gode madblogs derude, og jeg håber på.

Opgaven er stor, men jeg tror på, at så længe at maden er af god kvalitet, og vejledningen er nem at følge, så skal det nok gå alt sammen.

Du har måske allerede lagt mærke til, at nogle af opskrifterne er skrevet meget udførligt. Dette er for det meste fordi, at retten kan forekomme uoverskuelig, hvis ikke alt er beskrevet godt fra starten af.

Mange tak for dit besøg – Kærlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg