Koldskål – Hurtig og nem opskrift


Print

Koldskål med kærnemælk og citron

Servings 5 personer
Author Lønnebo

Ingredients

  • 1 l kærnemælk
  • 3 pasteuriserede æggeblommer
  • 4 spsk sukker
  • 1 tsk revet citronskral
  • 1-2 spsk citronsaft

Instructions

  • Pisk sukkeret sammen med æggeblommerne indtil du har en luftig hvid æggesnaps, hvor du ikke kan ”høre” sukkeret knase i bunden af skålen (5-10 minutter).
  • Tilsæt citronskral og citronsaft (du kan tilføje ekstra citronsaft til sidst)
  • Tilsæt kærnemælk og rør blandingen godt sammen.
  • Vil du gerne lave jordbærkoldskål eller hindbærkoldskål kan du sammen med citronskral og citronsaft tilføje optøede frosne jordbær eller hindbær.
  • Alt efter hvor sur/sød du vil have din koldskål, kan du tilsætte mere citronsaft eller sukker.

Hjemmelavet koldskål – Velbekomme

Det her, er en fantastisk opskrift på hjemmelavet koldskål, som vi er sikker på, at din familie vil elske.

Det står dig frit for, at ændre i opskriften, hvis nu én ved spisebordet er overfølsom overfor nogle specifikke ingredienser, som indeholder f.eks. bestemte former for konserveringsstoffer, smagsforstærkere og aromastoffer med mere.

Har du rettelser til opskriften med hjemmelavet koldskål?

Vi er af princip klar til at lytte, når det handler om tilrettelser af af en opskrift som eksempelvis hjemmelavet koldskål.

Er det sådan, at du har nogle gode tips til vores hjemmelavet koldskål, så skal du endelig bare skrive en kommentar i kommentarfeltet.
Vi bliver meget glad, hver gang nogle af jer, bruger jeres dyrebare tid på at dele, kommentere, like og så opskriften spredes for alle vinde – dette ligemeget om det er hjemmelavet koldskål eller en anden skøn opskrift.

Lønnebos historie

Vi håber på, at vores side en dag blive en af dine foretrukne madblogge – uanset om det er hjemmelavet koldskål eller en anden opskrift.

Kampen er hård, men vi er overbevist om, at så længe at maden maden er god, og opskriften er nem at følge, så skal det nok gå alt sammen.

En anden ting er, at du nok vil opleve, at nogle af retterne er skrevet meget udførligt. Det kan bl.a. have noget at gøre med opskriftens sværhedsgrad, og at vi vil sikre mig, at du er blevet sat godt ind i retten.

Kærlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg