Kanelsnegle – Lækre kanelsnegle med glasur

Kanelsnegle – Velbekomme

Denne opskrift på kanelsnegle er virkelig lækker, som du og din familie bestemt vil kunne lide, når I sidder rundt om spisebordet, og aromaerne i luften fra kanelsnegle møder jer.

Kanelsnegle kan du selvfølgelig justere til, hvis nu nogle ved aftenbordet er overfølsom overfor nogle specifikke ingredienser, som indeholder f.eks. gluten, sulfitter, sorbater osv.

Har du ændringer til opskriften på kanelsnegle?

Du kan være sikker på, at vi er, når det handler om ændringer og/eller forbedringer til en opskrift som f.eks. kanelsnegle.

Tøv derfor ikke med, at tilføje en kommentar med dine tips eller rettelser.

Vi bliver SÅ glad, hver gang at nogle af jer, har lyst til at like, dele, kommentere og dermed spreder opskriften for alle vinde – hvilket ligegyldigt om det er kanelsnegle eller selvfølgelig også gælder denne opskrift på kanelsnegle.

Lidt om Lønnebo

Det er sådan, at vi har et ønske om, at blive din yndlings go-to madblog, når du mangler en opskrift på bla. kanelsnegle.

Målsætningen er stor, men vi er sikker på, at så længe at maden maden er god, og opskriften er nem at forstå, så skal det nok gå alt sammen.

Du vil nok opleve, at nogle af madretterne er forklares mere end andre. Dette kan have noget med opskriftens kompleksitet at gøre, men især fordi, at vi vil sikre mig, at du laver maden helt korrekt.

Kh. Lønnebo

Hr. Lønnebo

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og er netop flyttet i en kæmpe patriciavilla, som jeg i mange år frem, vil kunne hygge mig med i fritiden. Læs mere...

Recent Content

link to Grafner Magical Garden Haveslange? Virker den?

Grafner Magical Garden Haveslange? Virker den?

Kanelsnegle – Velbekomme Denne opskrift på kanelsnegle er virkelig lækker, som du og din familie bestemt vil kunne lide, når I sidder rundt om spisebordet, og aromaerne i luften fra kanelsnegle møder jer. Kanelsnegle kan du selvfølgelig justere til, hvis nu nogle ved aftenbordet er overfølsom overfor nogle specifikke ingredienser, som indeholder f.eks. gluten, sulfitter, […]