Så blev det januar – Tid til selvindsigt


havearbejde-traer

Her i januar medierne utrolig meget spalteplads på at fortælle hvor meget vi danskere nu skal til at bruge vores tid i fitnesscenteret, på “en rigtig og sundere” kost og alt det andet.

For mig har det altid været noget vås. Jeg deler ikke overbevisningen om, at 80% af danskerne lige nu, i dette sekund, er ved at pakke tasken for at bevæge sig ned i et kedeligt lokale, og begynde at løfte nogle tunge vægte.

Det kan simpelthen ikke passe.

I en af artiklerne, jeg ved ikke om det var på bt.dk, tv2.dk eller eb.dk, blev der henvist til to redskaber; bmi beregner og kalorieberegner. Her kunne jeg så få bekræftet, at jeg ligger på et fint niveau ift. mit BMI-tal. Derudover ser det også ud som om, at jeg spiser den rette mængde mad ift. kalorier for at bevare min BMI indenfor de anbefalede rammer.

Skal du afsted?

Jeg ved ikke om spørgsmålet er rettet mod dig eller mig. Det er nemmest at snakke for sig selv, og jeg håber da på, at jeg får vil få tid til at få dyrket noget motion. Dog har vi med vores hus købt os en kæmpe opgave, nemlig at vedligeholde huset og haven.

Jeg gætter på, at det første år nok bliver brugt mest på at lære tingene. Hvordan gør man dit, og hvordan gør man dag? Hvornår skal græsset slås? Skal vi vande græsplænen og buskene, eller klarer naturen det hele for os?

…. skal jeg være helt ærlig, tvivler jeg på, at jeg får brugt meget tid i motionscentret, svømmehallen eller på fodboldbanen. Det ville være rart at kunne nå det hele, men jeg har bange anelser for, at jeg i år ikke får dækket alle behovene i samme grad som tidligere.

Tak fordi du læste med.
På gensyn.

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg