Iskaffe – Den lækreste opskrift!


iskaffe-hjemmelavet-opskrift

Jeg håber, at du kan lide min opskrift på iskaffe

iskaffe er en enestående ret, som I helt sikkert vil synes smager godt.

Det står dig frit for, at vælge nogle ingredienser fra, hvis du vælger at ændre nogle. Det er ikke altid så enkelt, men det bliver kun nemmere at finde gode alternativer til madvarer, som indeholder laktose, gluten, farvestoffer, aromaer, sulfitter og meget andet.

Mangler opskriften på iskaffe noget?

Du kan være sikker på, at jeg altid er, hvis du har nogle gode tips ændringer og/eller forbedringer til af en opskrift som fx iskaffe.

Så har du nogle gode tips eller ændringer til min iskaffe, så skal du endelig bare skrive en kommentar i kommentarfeltet. Jeg sætter virkelig stor pris på, hver gang nogle af jer, bruger jeres tid på at like, kommentere, dele og bruger opskrifterne – dette uanset om det er iskaffe eller en anden opskrift.

Lønnebos historie

Det er sådan, at jeg har et ønske om, at ende blandt dine yndlings blogs med opskrifter, når du mangler en opskrift på bla. iskaffe.

Opgaven er stor, men jeg tror på, at så længe at maden maden er god, og vejledningen er nem at forstå, så skal det hele nok gå.

Du vil nok opleve, at enkelte af retterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Dette kan have noget med kompleksiteten af retten, men også fordi, at jeg vil bare vil sikre mig, at du laver maden helt korrekt.

Vh. Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg