Hvad har vi gjort ift. indretningen?


indretning-

(denne artikel er sponsoreret)

190 m2 kræver forholdsvis mange møbler at indrette, ikke desto mindre har vi mere eller mindre formået at indrette alle m2 uden at investere i nye møbler. Det er blevet til en enkel barvogn fra IKEA og en stol fra Skovby møbler.

Det har muligvis noget at gøre med, at jeg altid har haft en kæmpe sofa, så dét at indrette stuen krævede ikke nye indkøb, da sofaen mildeste talt har fået ejerfornemmelse over rummet.

Dertil er stuen og køkkenallerummet delt op i tre rum med italienske døre mellem sig samt en brændeovn, så der har ikke været det samme behov for at fylde rummet op, som vi nok havde gået og forberedt os på.

Vitrineskab – måske enhver kvindes drøm?

Det er ikke lang tid siden, at jeg i Boligmagasinet læste en artikel om, at vitrineskabe er begyndt at komme på mode igen. Stilmæssigt er jeg ret vild med måden hvorpå et opdelt vitrineskab gør det muligt at “gemme” nogle ting og vise andre ting frem i nogle pæne rammer.

Det har nok også noget at gøre med, at vitrineskabet er relt alsigigt i sin funktion, da den både kan bruges som skabet med det fine kaffestel, de pæne vinglas eller nogle helt andre ting.

Bor du et 100+ år gammelt hus som vores, er det næsten et must, at der skal være et vitrineskab inde i opholdsstuen eller køkkenet. Spørgsmålet er mest af alt, hvordan den skal se ud. Da vi var i IKEA kiggede vi på deres udvalg, og de virkede ikke så stabile, som jeg ønsker det. Der må også gerne være kælet for detaljen, og dét vil jeg gerne betale nogle ekstra penge for.

… de koster jo ikke alverden.

Vi synes faktisk, at nogle af de vitrineskabe som Skovby producerer, er ret pæne og stilrene. Du kan se dem inde på https://erling-christensen.dk/shop/skovby-697s1.html.

Dog vil jeg anbefale dig at gøre nogle klare tanker om, hvilken farve vitrineskabet skal have. Det er et pænt møbel. Et møbel som mange vil ligge mærke til, så vælg klogt.

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg