Hummus – Nem opskrift


hummus-hjemmelavet-opskrift

Opskriften på hummus

Det her, er en ret god opskrift på hummus, som I helt sikkert vil synes smager dejligt.

Det står dig frit for, at vælge nogle ingredienser fra, hvis du ekskludere nogle af råvarerne. Det er ikke altid lige nemt, men der findes efterhånden så mange gode alternativer til elementer, som indeholder laktose, gluten, farvestoffer, aromaer, sulfitter og meget andet.

Mangler opskriften på hummus noget?

Har du nogle erfaringer med hummus, som du godt vil dele med mig, og muligvis også alle de andre læsere, så kan du være sikker på, at vi altid vil være klar til at lytte – især når det kommer til ændringer en opskrift som f.eks. hummus.

Har du nogle ændringer til vores hummus, så skal du endelig bare skrive en kommentar i kommentarfeltet.
Vi sætter virkelig pris på, hver gang nogle af jer, bruger jeres kostbare tid på at kommentere, like, dele og dermed spreder opskriften for alle vinde – dette ligemeget om det er hummus eller også gælder denne opskrift på hummus.

Lidt historie om Lønnebo

Vi håber på, at vores side en dag blive en af dine foretrukne madblogge – uanset om det er hummus eller en anden opskrift.

Så derfor håber vi selvfølgelig på, at denne opskrift på hummus smager dig.

Du har måske allerede lagt mærke til, at enkelte af madretterne er forklares mere end andre. Dette er ofte fordi, at opskriften kan opfattes svær, hvis ikke alt er udpenslet fra starten af.

Kærlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg