Hokkaidosuppe – Herlig opskrift på den lækreste hokkaidosuppe


hokkaidosuppe-hjemmelavet-opskrift

Opskriften på hokkaidosuppe

hokkaidosuppe er en enestående ret, som du og din familie helt sikkert vil sætte pris på, når I sidder rundt om spisebordet, og duften fra hokkaidosuppe møder jer.

Det er selvfølgelig OK, hvis du ekskludere nogle af råvarerne, sæt en eller flere af de spisende ikke har det så godt med specifikke ingredienser, som eksempelvis indeholder bestemte former for aromastoffer, konserveringsstoffer eller smagsforstærkere med mere.

Mangler vores opskrift på hokkaidosuppe noget?

Jeg er af princip interesseret i at tage en snak, når det handler om ændringer en opskrift som f.eks. hokkaidosuppe.

Tøv derfor ikke med, at lave en kommentar med dine tips. Jeg bliver så glad hver gang, at nogle af jer, har lyst til at like, dele, kommentere og dermed spreder opskriften – dette ligegyldigt om det er hokkaidosuppe eller en anden god opskrift.

Hvem skriver her?

Der findes rigtig mange dygtige madbloggere derude, og jeg håber på.

Det kræver naturligvis, at du altid finder en god opskrift, som du synes smager godt.

En anden ting er, at du nok vil opleve, at nogle af madretterne er mere udførligt beskrevet end andre. Dette kan have noget med kompleksiteten af retten, men især fordi, at jeg vil sikre mig, at du får det hele med.

Mange tak for dit besøg – Kærlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg