Hjemmelavet pesto
Ingredients
- 2 håndfulde skyllet frisk basilikum kan udskiftes med persille
- 1 fed hvidløg
- 50 g pinjekerner kan også udskiftes med solsikkekerner, valnødder eller mandler
- ½ tsk salt
- 1 dl olivenolie
- 50 g revet parmesan
Instructions
- Har du en minihakker eller blender, er det ideelt at benyttes sig af den til din hjemmelavede pesto. Det gør det hele nemmere, hurtigere, og så sviner du ikke så meget til.
- Hak/blend basilikum, hvidløg, pinjekerner, salt og olivenolie sammen.
- Tilsæt den revne parmesan og evt. ekstra olivenolie, hvis du gerne vil have en mere flydende pesto.
Hjemmelavet pesto – Velbekomme
Det her, er en ret god opskrift på hjemmelavet pesto, som du og din familie helt sikkert vil sætte pris på, når aromaerne fra hjemmelavet pesto møder jer.
den hjemmelavede pesto kan du selvfølgelig justere til. Det er ikke altid så ligetil, men der findes efterhånden så mange gode alternativer til komponenter, som indeholder laktose, gluten, farvestoffer, aromaer, sulfitter og meget andet.
Mangler vores opskrift på hjemmelavet pesto noget?
Har du selv nogle erfaringer med hjemmelavet pesto, som du kunne tænke dig at dele med mig, og muligvis også alle læserne, så kan du være sikker på, at vi altid er lutter øre – især når det drejer sig om rettelser af en opskrift som f.eks. hjemmelavet pesto.
Er det sådan, at du har nogle ændringer til vores hjemmelavet pesto, så skal du endelig smide en kommentar nede i kommentarfeltet.
Vi bliver virkelig glad, hver gang nogle af jer, bruger tid på at like, dele, kommentere og dermed spreder opskriften – hvilket ligegyldigt om det er hjemmelavet pesto eller noget andet fra bloggen.
Lidt historie om Lønnebo
Det er sådan, at vi har et ønske om, at blive din yndlings go-to madblog, når du skal bruge en opskrift på blandt andet hjemmelavet pesto.
Det kræver naturligvis, at du altid finder en god opskrift, som du synes smager godt.
En anden ting er, at du nok vil opleve, at nogle af retterne er forklares mere end andre. Det kan bla. have noget at gøre med opskriftens sværhedsgrad – men også fordi, at vi vil sikre mig, at du bliver guidet korrekt.
Venlig hilsen Lønnebo