Pasta – Opskrift på hjemmelavet paste


hjemmelavet-pasta-opskrift
hjemmelavet-pasta-opskrift
Print

Hjemmelavet pasta

Det er ikke svært at lave hjemmelavet pasta. Det kræver blot, at du vil få fingrene lidt ned i dejen, og bruge 5 minutter mere end du normalt bruger på at lave pasta.
Servings 3 personer
Author Lønnebo

Ingredients

  • 300 g tipo 00 eller durumhvedemel
  • 1 tsk salt
  • 3 æg

Instructions

Traditionelt

  • Sigt melet på et bord og saml det i en bunke.
  • Lav en fordybning i melet.
  • Klæk æggene ud i fordybningen sammen med saltet.
  • Brug en gaffel til at røre rundt i æggene til de er rørt helt sammen.
  • Begynd at røre melet ind i æggene – lidt af gangen.
  • Så snart alt melet er rørt ind, eller at det ikke er til at røre det mere sammen, smider du gaflen til vask, og begynder at ælrte dejen forsigtigt med hænderne.
  • Ælt pastadejen i 5 minutter til at den er blevet helt lind.
  • Sæt pastadejen til hævning i 10 minutter med et fugtigt hviskestykke over sig.
  • Put en god omgang mel ud på bordet – pastadej suger meget mel.
  • 10. Skær dejen i 2 stykker og rul nu en af dem ud på bordet.
  • 11. Rul pastadejen tyndt ud og vend ofte og tilsæt mere mel.
  • 12. Når pastadejen har en fin tykkelse, ruller du den stille og roligt sammen til en pølse.
  • 13. Så kan du ellers skære den i de tykkelser, som du har lyst til.
  • 14. Nedenfor har jeg indsat en video med måder pastaen kan blive lavet på.

Hjemmelavet pasta – Velbekomme

Denne opskrift på hjemmelavet pasta er glimrende, som jeg er sikker på, at din familie vil elske.

Her fra i 2021 er jeg begyndt at lave pasta og pizza med Caputo mel, da jeg godt kan fornemme, at det tager maden til det næste niveau. Her er der et affiliate-link til FoodFreaks, som sælger de forskellige Caputo mel-varianter.

Det er naturligvis OK, at ændre i opskriften, hvis nu én ved aftenbordet er overfølsom overfor nogle specifikke ingredienser, som indeholder fx laktose, gluten, farvestoffer, aromaer, sulfitter og meget andet.

Mangler vores opskrift på hjemmelavet pasta noget?

Du kan være sikker på, at jeg altid vil være, når det drejer sig om rettelser af af en opskrift som for eksempel hjemmelavet pasta .

Tøv derfor ikke med, at sende mig en mail eller placere en kommentar din anbefaling i opskriftens kommentarfelt. Jeg bliver så glad hver gang, at nogle af jer, tager jer tiden til at kommentere, like, dele og dermed spreder opskriften – dette uanset om det er hjemmelavet pasta eller en anden opskrift.

Lønnebo’s historie

Der findes rigtig mange dygtige madblogge derude, og jeg håber på.

Så derfor håber jeg selvfølgelig på, at du og din familie kan lide denne opskrift på hjemmelavet pasta .

En anden ting er, at du nok vil opleve, at nogle af retterne er forklares mere end andre. Dette er for det meste fordi, at retten kan forekomme svær, hvis ikke alt er beskrevet godt fra starten af.

Mange tak for dit besøg – Kærlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg