De lækreste cookies med chokolade


hjemmelavet-cookies-chokolade-hvid

 

hjemmelavet-cookies-chokolade-hvid
Print

Cookies

Servings 20 stk
Author Patrick Lønne

Ingredients

  • 150 g sukker
  • 150 g brun farin
  • 1,5 tsk vanillesukker
  • 175 g blødt smør
  • 1,25 tsk bagepulver
  • 150 g hvedemel
  • 60 g mørk chokolade
  • 60 g hvid chokolade
  • 50 g peanuets kan skiftes ud med hasselnøddekerne eller helt undlades

Instructions

  • Rør sukker, brun farin og vaniljesukker godt sammen med smøret.
  • Tilsæt æg.
  • Sigt bagepulver og mel ned i blandingen og rør det sammen med begge slags chokolade og peanuts.
  • Tag et spiseske og placer nogle klumper af dejen med god afstand fra hinanden på en bageplade med noget bagepapir på. Afhængigt af hvor store klumper du laver, skal du placere dem længere fra hinanden, da de under bagningen vil falde helt sammen og blive til en lækker cookie.
  • Bag dem ved ca. 10 minutter ved 180 grader - almindelig ovn.

Jeg håber, at du kan lide min opskrift på cookies

Denne opskrift på cookies er super god, som jeg er sikker på, at din familie vil elske.

Det står dig frit for, at ændre i opskriften, sæt flere af gæsterne er overfølsom specifikke ingredienser, som fx indeholder parahydroxybenzoater, glukose, benzoesyre mm.

Mangler opskriften på cookies noget?

Jeg er af princip klar på at lytte, hvis du har nogle gode råd ændringer og/eller forbedringer til af en opskrift som for eksempel cookies.

Tøv derfor ikke med, at sende mig en mail eller smide en kommentar dine erfaringer i opskriftens kommentarfelt. Jeg bliver så glad, hver gang at nogen af jer, bruger nogle sekunder på at kommentere, dele, like og dermed spreder opskriften – dette uanset om det er cookies eller en anden opskrift.

Lønnebo’s historie

Jeg håber på, at min side en dag blive en af dine foretrukne madblogge – uanset om det er cookies eller en anden opskrift, du er på udkig efter.

Det kræver naturligvis, at alle opskrifterne har en vis kvalitet.

En anden ting er, at du nok vil opleve, at nogle af madretterne er mere udførligt beskrevet end andre. Dette kan have noget med rettens kompleksitet at gøre, men især fordi, at jeg vil sikre mig, at du får det hele med.

Vh. Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg