Gullashsuppe
Ingredients
- 500 g oksekød i tern
- 1 spsk mel
- 1 spsk olie
- 1 spsk smør
- 2 store løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk tomatpuré
- 1 spsk Worcestershire sauce eller engelsk sovs
- 1 spsik paprika
- 1 stk peberfrugt (brug den farve du foretrækker)
- 1 tsk spidskommen
- 1,5 l oksefond (1 boullionterning pr. 5 del kogt vand)
- Ca. 1 kg kartofler
- Evt. oregano basilikum eller rosmarin
Instructions
- Hvis ikke kødet er skåret i mundrette stykker, skal dette gøres nu.
- Vend oksekødet i melet og steg dem af i en gryde med olien og smøret. Det må gerne få en god farve – noget vil måske brænde lidt på i bunden af gryden, hvilket du bare skal lade det gøre, da det giver en lækker smag.
- Tag kødet op af gryden og læg det til side for nu.
- Steg finthakket løg, hvidløg og peberfrugt 1 minut i gryden – tilsæt evt. lidt ekstra smør eller olie.
- Tilsæt tomatpuréen og krydderurter og steg det med i 1 minut.
- Tilsæt Worcestershire sauce eller engelsk sovs og giv det 30 sekunder.
- Tilsæt oksefonden og lad nu gullashsuppen småsimre under låg i minimum 1,5 time.
- Skræl og skær kartoflerne i små stykker og tilsæt dem sovsen.
- Kog gullashsuppen i 30 minutter mere til kartoflerne er lækre.
- 10. Smag til med ekstra salt og peber – evt. rosmarin, timian eller oregano alt efter dine præferencer.
Gullashsuppe – Velbekomme
Gullashsuppe er en virkelig fantastisk ret, som du helt sikkert vil nyde.
Det står dig frit for, at vælge nogle råvarerne fra, hvis du vælger at ændre nogle, sæt flere af de spisende ikke har det så godt med enkelte ingredienser, som fx indeholder bestemte former for smagsforstærkere, konserveringsstoffer og/eller aromaer med mere.
Mangler opskriften på gullashsuppe noget?
Jeg er som regel klar til at tage en snak, hvis du har nogle gode råd tilrettelser af af en opskrift som fx gullashsuppe.
Hold dig ikke tilbage med, at sende mig en mail eller placere en kommentar med dine tips og tricks i kommentarfeltet. Jeg bliver virkelig glad, hver gang nogle af jer, bruger nogle sekunder på at like, dele, kommentere og bare gør brug af opskrifterne – dette uanset om det er gullashsuppe eller en anden opskrift.
Hvem skriver her?
Jeg håber på, at min blog en dag blive en af dine foretrukne madblogge – uanset om det er gullashsuppe eller en anden opskrift.
Opgaven er stor, men jeg tror på, at så længe at maden smager godt, og opskriften er nem at følge og forstå, så skal det hele nok gå.
En anden ting er, at du nok vil opleve, at enkelte af retterne er skrevet meget udførligt. Dette er for det meste fordi, at retten kan opfattes uoverskuelig, hvis ikke alt er udpenslet fra starten af.
Vh. Lønnebo
Jeg håber, at du kan lide min opskrift på culottesteg
Det her, er en ret god opskrift på culottesteg, som du helt sikkert vil nyde.
Det er naturligvis OK, at ændre i opskriften. Det er ikke altid så ligetil, men der findes efterhånden så mange gode alternativer til madvarer, som indeholder benzoater, sulfitter, lektiner mm.
Har du rettelser til opskriften med culottesteg?
Har du nogle gode erfaringer med culottesteg, som du kunne tænke dig at dele med mig, så kan du være sikker på, at jeg altid vil være klar på at lytte, hvis du har nogle gode råd ændringer af en opskrift som fx culottesteg.
Tøv derfor ikke med, at lave en kommentar med dine tips eller rettelser. Jeg bliver så glad, hver gang at nogen af jer, bruger noget energi på at dele, like, kommentere og bruger opskrifterne – hvilket uanset om det er culottesteg eller en anden opskrift.
Lønnebo skal være din favoritblog
Det er sådan, at jeg har et ønske om, at ende blandt dine foretrukne opskrifteblogs, når du skal bruge en opskrift på bl.a. culottesteg.
Det kræver naturligvis, at du altid finder en god opskrift, som du synes smager godt.
Du har måske allerede lagt mærke til, at nogle af opskrifterne er forklares mere end andre. Dette kan have noget med opskriftens kompleksitet at gøre, men også fordi, at jeg vil sikre mig, at du får det hele med.
Mange tak for dit besøg – Kærlig hilsen Lønnebo