Sådan laver du guacamole, som smager godt!


hjemmelavet guacamole-avocado-opskrift

 

hjemmelavet guacamole-avocado-opskrift
Print

Guacamole


Prep Time 5 minutes
Author Lønnebo

Ingredients

  • 2 stk modne avocadoer
  • 1 stk løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 2 spsk cremefraiche 9%
  • 3-4 tk tomater
  • 3 spsk citronsaft
  • Salt og peber

Instructions

  • Først flækkes avocadoerne, stenen fjernes og frugtkødet skrabes ud, og mos det til smadder med en gaffel.
  • Hak løg og hvidløg helt fint samt tomaterne - jeg plejer at skære tomaterne i små tern, så guacamolen får lidt tekstur.
  • Rør det hele sammen i en skål sammen med cremefraiche, citronsaft, salt og peber.
    PS: Har du travlt, kan du hurtigt blande det sammen i en lynhakker. Det giver blot en mere lind guacamole.

Guacamole – Mums

Guacamole er en virkelig fantastisk ret, som du og din familie helt sikkert vil sætte pris på, når I sidder rundt om bordet, og aromaerne i luften fra guacamole møder jer.

Det står dig frit for, at vælge nogle ingredienser fra, hvis du vælger at ændre nogle, hvis nu én ved aftenbordet er overfølsom overfor nogle specifikke ingredienser, som indeholder fx gluten, sulfitter, benzoesyre m.m.

Mangler opskriften på guacamole noget?

Du kan være sikker på, at jeg altid vil være, hvis du har nogle gode tips justeringer af af en opskrift som fx guacamole.

Så har du nogle ændringer til opskriften på guacamole, så skal du endelig skrive en kommentar nede i kommentarfeltet. Jeg bliver SÅ glad, hver gang at nogen af jer, bruger jeres kostbare tid på at like, dele, kommentere og dermed spreder opskriften for alle vinde – hvilket ligegyldigt om det er guacamole eller en anden lækker opskrift.

Lønnebos historie

Der findes rigtig mange dygtige madblogge derude, og mit håb er, at Lønnebo en dag kommer iblandt dine favoritter.

Målsætningen er stor, men jeg tror på, at så længe at maden maden er god, og opskriften er nem at forstå, så skal det nok gå alt sammen.

Du vil nok opleve, at enkelte af opskrifterne er skrevet meget udførligt. Dette kan både have noget med kompleksiteten af retten, men også fordi, at jeg vil sikre mig, at du laver maden helt korrekt.

Kærlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg