Glaseret skinke – Let opskrift på sagtig skinke


glaseret-skinke-hjemmelavet-opskrift

Glaseret skinke – Velbekomme

Glaseret skinke er en virkelig fantastisk ret, som vi er sikker på, at din familie vil elske.

Det står dig frit for, at ændre i opskriften, hvis nu at det er sådan, at én ved aftenbordet er overfølsom overfor nogle specifikke ingredienser, som indeholder f.eks. bestemte former for konserveringsstoffer, smagsforstærkere og aromastoffer med mere.

Har du rettelser til opskriften med glaseret skinke?

Har du nogle erfaringer med glaseret skinke, som du kunne tænke dig at dele med mig, så kan du være sikker på, at vi er parat til at lytte, hvis du har nogle gode tips ændringer og/eller forbedringer til af en opskrift som for eksempel glaseret skinke.

Har du nogle gode tips til opskriften på glaseret skinke, så skal du endelig smide en kommentar nede i kommentarfeltet.

Vi bliver så glad hver gang, at nogle af jer, bruger noget energi på at dele, like, kommentere og bare gør brug af opskrifterne – hvilket ligegyldigt om det er glaseret skinke eller selvfølgelig også gælder denne opskrift på glaseret skinke.

Lønnebo’s historie

Vi håber på, at vores side en dag blive en af dine foretrukne madblogge – uanset om det er glaseret skinke eller en anden opskrift.

Det kræver selvfølgelig, at alle opskrifterne har et vis niveau.

Du vil nok opleve, at nogle af opskrifterne er mere udførligt beskrevet end andre. Dette er hyppigst fordi, at retten kan opfattes uoverskuelig, hvis ikke alt er beskrevet tydeligt fra starten af.

Vh. Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg