Gazpacho – Spansk når det er bedst


gazpacho-hjemmelavet-opskrift

Gazpacho – Velbekomme

Gazpacho er en ret lækker ret, som din familie helt sikkert vil sætte pris på, når I sidder rundt om spisebordet, og aromaerne fra gazpacho møder jer.

Det er naturligvis OK, hvis du vælger at ændre nogle, sæt flere af de spisende er overfølsom enkelte ingredienser, som fx indeholder laktose, gluten, farvestoffer, aromaer, sulfitter og meget andet.

Mangler vores opskrift på gazpacho noget?

Har du nogle erfaringer med gazpacho, som du godt vil dele med mig, så kan du være sikker på, at jeg altid vil være interesseret i at snakke – især når det kommer til gazpacho ændringer og/eller forbedringer til en opskrift som eksempelvis gazpacho.

Er det sådan, at du har nogle gode tips til opskriften på gazpacho, så skal du endelig skrive en kommentar nede i kommentarfeltet. Jeg bliver SÅ glad, hver gang at nogle af jer, har lyst til at dele, kommentere, like og så opskriften spredes for alle vinde – dette uanset om det er gazpacho eller en anden opskrift.

Hvem skriver her?

Jeg håber på, at min blog en dag blive en af dine foretrukne madblogge – også når det gælder gazpacho.

Kampen er hård, men jeg er sikker på, at så længe at maden er af god kvalitet, og vejledningen er til at følge, så skal det hele nok gå.

Du har måske allerede lagt mærke til, at nogle af opskrifterne er forklares mere end andre. Dette er ofte fordi, at opskriften kan opfattes kompleks, hvis ikke alt er beskrevet godt fra starten af.

Kærlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg