French toast


french-toast-arme-riddere-opskrift

French toast – Velbekomme

Det her, er en ret lækker opskrift på french toast, som du helt sikkert vil synes smager dejligt.

Det er naturligvis OK, hvis du vælger at ændre nogle, sæt en af gæsterne er overfølsom enkelte ingredienser, som for eksempel indeholder gluten, svovldioxied, lektiner mm.

Manger vores opskrift på french toast noget?

Har du selv nogle gode erfaringer med french toast, som du kunne tænke dig at dele med mig, så kan du være sikker på, at vi altid vil være interesseret i at tage en snak – især når det drejer sig om rettelser af af en opskrift som fx french toast.

Er det sådan, at du har nogle gode tips eller ændringer til opskriften på french toast, så skal du endelig smide en kommentar nede i kommentarfeltet.
Vi bliver virkelig glad, hver gang nogle af jer, har lyst til at kommentere, like, dele og dermed spreder opskriften – hvilket uanset om det er french toast eller en anden opskrift.

Lønnebos historie

Vi håber på, at vores blog en dag blive en af dine foretrukne madblogge – også når du leder efter en god opskrift på french toast.

Så derfor håber vi selvfølgelig på, at denne opskrift på french toast smager dig og dine gæster.

Du vil nok opleve, at enkelte af madretterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Dette kan både have noget med opskriftens kompleksitet at gøre, men også fordi, at vi vil sikre mig, at du får det hele med.

Kh. Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg