Fødselsdagsboller – Lige som mor lavede dem


foedselsdagsboller-opskrift-hjemmelavet

Opskriften på fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller er en ret lækker ret, som du helt sikkert vil nyde.

Min opskrift på fødselsdagsboller kan selvfølgelig justeres til, sæt flere af de spisende ikke kan døje specifikke ingredienser, som for eksempel indeholder bestemte former for smagsforstærkere, konserveringsstoffer og/eller aromaer m.m.

Har du ændringer til opskriften på fødselsdagsboller?

Jeg er som regel interesseret i at tage en snak, når det handler om ændringer og/eller forbedringer til af en opskrift som f.eks. fødselsdagsboller.

Er det sådan, at du har nogle ændringer til opskriften på fødselsdagsboller, så skal du endelig bare skrive en kommentar i kommentarfeltet. Jeg sætter virkelig pris på, hver gang nogle af jer, tager jer tid til at like, kommentere, dele og dermed spreder opskriften for alle vinde – dette ligegyldigt om det er fødselsdagsboller eller noget andet fra bloggen.

Lønnebo skal være din foretrukne madblog

Det er sådan, at jeg har et ønske om, at ende blandt dine foretrukne blogs med opskrifter, når du mangler en opskrift på bl.a. fødselsdagsboller.

Det kræver selvfølgelig, at opskrifterne har en vis kvalitet.

En anden ting er, at du nok vil opleve, at enkelte af opskrifterne er skrevet meget udførligt. Dette kan både have noget med opskriftens kompleksitet at gøre, men også fordi, at jeg vil bare vil sikre mig, at du får det hele med.

Venlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg