Foccacia brød – Hjemmebagt


Print

Foccaciabrød i bradepande

Servings 1 foccaciabrød
Author Lønnebo

Ingredients

  • 25 g gær
  • 6 dl lillefingervarmt vand
  • 2 tsk salt
  • 3 spsk olivenolie
  • 800 g durumhvedemel
  • Top
  • 1 spsk tørret rosmarin
  • 1 spsk groft salt

Instructions

  • Rør gæren ud i det lillefingervarme vand.
  • Tilsæt olien og salt sammen med mel til gærblandingen.
  • OBS: Dejen skal ikke være tynd – den skal derimod være lind og lækker.
  • Sæt foccaciadejen til hævning i minimum 1,5 time.
  • Hæld dejen op i en bradepande dækket med bagepapir.
  • Sæt dejen til hævning i yderlig en halv time i bradepanden.
  • Pensl foccaciabrødet med olie og drys rosmarin og groft salt udover hele foccaciabrødet.
  • Foccaciabrødet bages 40-45 minutter ved 195 grader – almidnelig ovn.

Jeg håber, at du kan lide opskriften på foccacia brød

Det her, er en ret god opskrift på foccacia brød, som I helt sikkert vil kunne lide.

Min foccacia brød opskrift kan selvfølgelig justeres til. Det er ikke altid så ligetil, men det bliver kun nemmere at finde gode alternativer til ingredienser, som indeholder gluten, sulfitter, lektiner mm.

Har du rettelser til opskriften med foccacia brød?

Har du selv nogle erfaringer med foccacia brød, som du kunne tænke dig at dele med mig, og muligvis også alle de andre læsere, så kan du være sikker på, at jeg er lydhør – især når det drejer sig om tilrettelser af af en opskrift som eksempelvis foccacia brød.

Tøv derfor ikke med, at lave en kommentar med dine tips. Jeg bliver SÅ glad, hver gang at nogle af jer, bruger jeres tid på at dele, like, kommentere og dermed spreder opskriften for alle vinde – hvilket uanset om det er foccacia brød eller en anden opskrift.

Lidt historie om Lønnebo

Jeg håber på, at min blog en dag blive en af dine foretrukne madblogge – også når du leder efter en god opskrift på foccacia brød.

Kampen er hård, men jeg tror på, at så længe at maden maden er god, og opskriften er nem at følge og forstå, så skal det hele nok gå.

Du har måske allerede lagt mærke til, at enkelte af retterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Dette er ofte fordi, at retten kan opfattes svær, hvis ikke alt er beskrevet godt fra starten af.

Kærlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg