Flødekartofler – Opskrift på verdens bedste flødekartofler


hjemmelavet flødekartofler opskrift
hjemmelavet flødekartofler opskrift
Print

Flødekartofler

Servings 4 personer
Author Lønnebo

Ingredients

  • 1250 g kartofler
  • 2 fed hvidløg
  • 4 dl fløde
  • 1 dl mælk
  • 1 tsk revet muskatnød
  • 2 tsk groft salt
  • 1 tsk peber

Instructions

  • Skræl kartoflerne og skær dem i tern eller tynde skiver.
  • Læg kartoflerne i et ildfast fad, hvidløg presset og tilsættes sammen med salt, muskatnød, salt og peber.
  • Tilsæt fløde og mælk.
  • Bag flødekartoflerne i ovnen i omkring 55 minutter ved 200 grader – almindelig ovn.
  • OBS: Ser det ud til, at toppen af flødekartoflerne får for meget farve, kan du skrue ned på 180 grader.

Opskriften på flødekartofler

Det her, er en ret god opskrift på flødekartofler, som jeg er sikker på, at din familie vil elske.

Det er selvfølgelig OK, at ændre i opskriften, sæt en af de spisende ikke har det så godt med enkelte ingredienser, som eksempelvis indeholder laktose, gluten, farvestoffer, aromaer, sulfitter og meget andet.

Mangler opskriften på flødekartofler noget?

Har du nogle erfaringer med flødekartofler, som du godt vil dele med mig, så kan du være sikker på, at jeg altid er klar på at lytte – især når det kommer til flødekartofler tilrettelser af en opskrift som fx flødekartofler.

Hold dig ikke tilbage med, at sende mig en mail eller placere en kommentar dine oplevelser i kommentarfeltet. Jeg bliver SÅ glad hver gang, at nogle af jer, tager jer tiden til at kommentere, dele, like og bruger opskrifterne – hvilket uanset om det er flødekartofler eller en anden opskrift.

Lidt historie om Lønnebo

Jeg håber på, at min side en dag blive en af dine foretrukne madblogge – uanset om det er flødekartofler eller en anden opskrift, du er på udkig efter.

Det kræver selvfølgelig, at alle opskrifterne har et vis niveau.

En anden ting er, at du nok vil opleve, at enkelte af retterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Dette kan både have noget med kompleksiteten af retten, men også fordi, at jeg vil sikre mig, at du laver maden helt korrekt.

Venlig hilsen Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg