Farsbrød behøver ikke at vær tør – Lær tricket her

Jeg håber, at du kan lide opskriften på farsbrød

Det her, er en fantastisk opskrift på farsbrød, som din familie bestemt vil kunne lide, når aromaerne i luften fra farsbrød møder jer.

Min farsbrød opskrift kan selvfølgelig justeres til, hvis nu at det er sådan, at nogle ved aftenbordet er overfølsom overfor nogle specifikke ingredienser, som indeholder fx gluten, sulfitter, benzoesyre mm.

Mangler opskriften på farsbrød noget?

Har du nogle gode erfaringer med farsbrød, som du kunne tænke dig at dele med mig, så kan du være sikker på, at jeg altid vil være interesseret i at snakke – især når det kommer til justeringer af af en opskrift som eksempelvis farsbrød.

Tøv derfor ikke med, at sende mig en mail eller tilføje en kommentar dine erfaringer i opskriftens kommentarfelt. Jeg bliver SÅ glad hver gang, at nogen af jer, tager jer tid til at dele, kommentere, like og dermed spreder opskriften – hvilket ligegyldigt om det er farsbrød eller en anden god opskrift.

Lønnebos historie

Jeg håber på, at min madblog en dag blive en af dine foretrukne madblogge – også når du leder efter en god opskrift på farsbrød.

Så derfor håber jeg selvfølgelig på, at du vil kunne lide denne opskrift på farsbrød.

Du vil nok opleve, at nogle af opskrifterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Dette kan have noget med rettens kompleksitet at gøre, men også fordi, at jeg vil sikre mig, at du får det hele med.

Vh. Lønnebo

Hr. Lønnebo

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og er netop flyttet i en kæmpe patriciavilla, som jeg i mange år frem, vil kunne hygge mig med i fritiden. Læs mere...

Recent Content