Creme brulee – Min favorit dessert

Creme brulee – Velbekomme

Det her, er en ret lækker opskrift på creme brulee, som I helt sikkert vil kunne lide.

Creme brulee kan du naturligvis justere til. Det er ikke altid så enkelt, men det bliver kun nemmere at finde gode alternativer til ingredienser, som indeholder laktose, gluten, farvestoffer, aromaer, sulfitter og meget andet.

Har du ændringer til opskriften på creme brulee?

Vi er altid parat til at lytte, når det handler om justeringer af af en opskrift som for eksempel creme brulee.

Tøv derfor ikke med, at sende mig en mail eller tilføje en kommentar din anbefaling i kommentarfeltet nedenfor.
Vi bliver virkelig glad, hver gang nogle af jer, har lyst til at kommentere, like, dele og dermed spreder opskriften for alle vinde – hvilket ligemeget om det er creme brulee eller selvfølgelig også gælder denne opskrift på creme brulee.

Lønnebos historie

Der findes rigtig mange dygtige madbloggere derude, og vores håb er, at Lønnebo en dag kommer iblandt dine favoritter.

Målsætningen er stor, men vi er overbevist om, at så længe at maden er af god kvalitet, og vejledningen er nem at forstå, så skal det hele nok gå.

Du har måske allerede lagt mærke til, at nogle af opskrifterne er har en forholdsvis lang fremgangsmåde. Dette kan både have noget med rettens kompleksitet at gøre, men især fordi, at vi vil bare vil sikre mig, at du får det hele med.

Mange tak for dit besøg – Kærlig hilsen Lønnebo

Hr. Lønnebo

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og er netop flyttet i en kæmpe patriciavilla, som jeg i mange år frem, vil kunne hygge mig med i fritiden. Læs mere...

Recent Content