Chokolademousse


chokolademousse-opskrift-hjemmelavet

 

chokolademousse-opskrift-hjemmelavet
Print

Chokolademousse

Servings 4 personer
Author Lønnebo

Ingredients

  • 4 æggeblommer
  • 3 æggehvider
  • 2 dl fløde
  • 100 g mørk chokolade
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk reven økologisk appelsinskal kan udskiftes med citronskal

Instructions

  • Hak chokoladen i grove stykker.
  • Smelt chokoladen over et vandbad – vandet må aldrig koge i et vandbad.
  • Pisk æggehviderne stive.
  • Pisk fløden stiv.
  • Rør æggeblommerne sammen med sukker og appelsinskal.
  • Vend flødeskummet rundt i den smeltede chokolade.
  • Vend æggehviderne rundt i chokolademassen.
  • Hæld chokolademoussen op i serveringsglas eller hvad du nu vil servere chokolademoussen i.
  • Lad chokolademoussen stå på køl i minimum 40 minutter – gærne natten over.

Chokolademousse – Velbekomme

Denne opskrift på chokolademousse er super lækker, som du og din familie helt sikkert vil sætte pris på, når aromaerne fra chokolademousse møder jer.

Det står dig frit for, at ændre i opskriften. Det er ikke altid så enkelt, men det bliver kun nemmere at finde gode alternativer til komponenter, som indeholder bestemte former for konserveringsstoffer, aromastoffer, smagsforstærkere blot for at nævne nogle eksempler.

Manger vores opskrift på chokolademousse noget?

Har du selv nogle erfaringer med chokolademousse, som du godt vil dele med mig, så kan du være sikker på, at vi er klar til at lytte, hvis du har nogle gode råd justeringer af en opskrift som f.eks. chokolademousse.

Tøv derfor ikke med, at tilføje en kommentar med dine tips eller rettelser. Vi bliver så glad, hver gang at nogen af jer, bruger tid på at kommentere, dele, like og dermed spreder opskriften for alle vinde – hvilket ligemeget om det er chokolademousse eller også gælder denne opskrift på chokolademousse.

Hvem skriver her?

Vi håber på, at vores blog en dag blive en af dine foretrukne madblogge – uanset om det er chokolademousse eller en anden opskrift.

Det kræver selvfølgelig, at alle opskrifterne har et vis niveau.

Du har måske allerede lagt mærke til, at nogle af madretterne er forklares mere end andre. Det kan bl.a. have noget at gøre med opskriftens sværhedsgrad, og at vi vil sikre mig, at du er blevet sat godt ind i retten.

Kh. Lønnebo

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anmeldelse af opskriften




Forrige indlæg