Campingturen til Norge bliver nok til en realitet


norgetur-camping-campingtur

Denne artikel indeholder et sponsoreret link, men mine meninger og holdninger er altså mine egne.

Sidste sommer besluttede jeg mig for, at til næste sommer, skulle jeg investere i et nyt telt. Det gamle er simpelthen blevet for slidt efter snart 10 somre i alt slags vejr.

Jeg har allerede været inde og kigge på en del forskellige – eksempelvis inde på https://www.cfhorsens.dk/. Det spørgsmål både mig kæreste og jeg står tilbage med er, hvor stort skal vores næste telt lige være? Skal det endnu engang være et med to rum eller skal teltet være endnu større og måske indeholde 3 eller flere rum.

Vi bliver nødt til at tænke lidt smart

Vi står for en familieforøgelse til sommer og planen er jo at vi gerne skulle campere med vores børn også. Men i de første par år, er de jo for små til at ligge i en kabine selv. Men med sådan en lille størrelse, medføre der altså en masse tilbehør som fylder en del, så måske ville det være godt givet ud med et ekstra rum, der kan rumme alt det tilbehør der medfølge et lille barn.

Teltet skal selvfølgelig være i en god kvalitet så det gerne skulle kunne holde til 10 år eller mere. Jeg har kigget på lidt nogle af de telte som Campstuff kalder familietelte, og der er blandt andet en med to soverum og et opholdsrum, hvilket også er praktisk hvis det øser ned mens man er på ferie.

Udover et nyt telt skal vi også have købt en ny kølebokse da den gamle stod af sidste sommer. Det er i hvert fald også noget de har inde på CF Horsens, og jeg må sige, at det faktisk ser ret hædderligt ud inde på deres hjemmeside. God kvalitet og pæne designs – også væsentlig pænere end jeg faktisk troede, at de ville være (kunne blive).

Vi kommer sikkert til at købe to, da vi skal have en der kan gå til strøm og en der ikke kan tilsluttes strøm. Vi camperer ofte i Norge og der er mange steder hvor der ikke er strøm.   

Patrick Lønne

Autodidakt havemand, slagteruddannet, pragmatisk og her på bloggen kan du læse om mine hus- og haveprojekter. Læs mere...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Forrige indlæg